mam pytanie:
czy wersja "sport edycion" to jakas wersja fabryczna czy jakies przeróbki ?
co o tym samochodzie sądzicie ?
klasyczne - na co zwrócić uwage przy zakupie tego konkretnego modelu ?
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-30, 19:15
sport edycjon powiadasz ... pewnie chodzi o m-pakiet, sportowe siedzenia (które chyba też wchodzą w skład m-pakietu)
wszystko wygląda fabrycznie i bardzo fajnie
Tak jak pisze Piotrek, prawdopodobnie chodzi sprzedajacemu o m Pakiet. Czyli zderzaki progi, fotele kubelkowe kierownice M Felgi i powinno byc jezszcze zawieszenie M oraz szpera.
Dodam jeszcze ze oryginalny M Pakiet mial czarną podsufitkę, jesli ma jasna tzn ze to nie jest oryginalny M Pakiet, lecz przez kogos dokladany.
Autko bardzo fajnie sie prezentuje
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Dodam jeszcze ze oryginalny M Pakiet mial czarną podsufitkę, jesli ma jasna tzn ze to nie jest oryginalny M Pakiet, lecz przez kogos dokladany.
A nie jest czasem tak, że m-pakiet przed faceliftem nie miał czarnej podsufitki, a potem mial ? Ja seryjnie miałem M-pakiet według numeru nadwozia. Znajomy na niemieckim forum sprawdzał po numerze nadwozia. Podsufitkę miałem jasną i sam zmieniłem na ciemną . Inny kolega, który chce kupic e36 po facelifcie tez mi mowil, ze wczesniej byly jasne, a dopiero potem kazdy m-pakiet mial ciemna podsufite..
hmm widzialem w dojczu kilka ponoc orginalne lata 86-87 i mialy bezowe...ale moze to tylko byly ponoc orginalne... a wracajac do tematu to zwykle e36 z m pakietem i tyle ale to juz dobrze..:))
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
ee tam czepiasz sie zestaw szmerów bajerów symbolem M heheeh ale jest to dosc ciekawy dodatek na ktory bys musia troche kazy wylozyc zeby go uzbierac wiec bierz bo orginalne sa zadkie:))
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
jak bedziesz niemal w 100% zdecydowany to wez na diagnostyke komputerowa... moze Ci to oszczedzic dosc sporo na wymianach rozmaitych czujnikow a nawet jesli sie zdecydujesz mimo jakis usterek to bedziesz mogl zbic troche z ceny...