gratulacje tatuśku (oczywiście mamuśku też, a nawet w szczególności)
a imię już ma ta Wasza Księżniczka ... choć Księżniczka, to też ładne imię
POWIEM TAK OD GODZINY 2GIEJ WNOCY TO TAK JAK BYM BY� NAĆPANY A NIC NIE BRA�EM
SZKODA BY�O MI ANI BO BARDZO CIERPIA�A I NIE WIEDZIA�EM JAK JEJ POMÓC
ROBI�EM CO MOG�EM ALE NIE ZAWIELE BY JEJ NIE DENERWOWAC BO WIDAC BY�O ZE BY�A NERWOWA
NAJGORZEJ TO DO MOMENTU JAK PO�OZY SIE NA SUPER FOTELU DO UWALNIANIA DZIECI
POTEM TO IDZIE NAPRAWDE JAKOS SZYBCIEJ I TYLE SIE DZIEJE ZE TEZ BY�EM W SZOKU
JAK ZOBACZY�EM CÓRE NA SWIECIE TO W PIERWSZYM MOMENCIE MYSLA�EM ZE SIE ROZP�ACZE I MA�O BRAKOWA�O ABYM SIE PORYCZA� ALE NAGLE ZACZE�EM MYSLEC O TYM BY ROBIĆ ZDJECIA A NIE RYCZEĆ
I JESZCZE JAK DOKTOR DA� MI NOZYCZKI I KAZA� PRZECIAC PEPOWINE TO O P�ACZU I O ZDJECIACH ZAPOMNIA�EM (BY�EM NAPRAWDE W SZOKU)
SPRAWNIE PRZECIO�EM I Z DZIECIAKIEM WYSZLISMY DO POKOIKU OBOK GDZIE ROBILISMY POMIARY ITD.
POTEM Z DZIDZIA NA REKACH CZEKA�EM AZ MAMA ZEJDZIE Z SUPER FOTELA
SUPER SPRAWA
POLECAM
CHYBA JESZCZE JESTEM W SZOKU
JADE JESZCZE NA CHWILKE DO SZPITALA I BEDE ODREAGOWYWA�
Marcin !! Szczere gratulacje, ja tez chciałem córkę i mam, to rozumiem Twoją radość. Życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Ani........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie to czeka na dniach.... Marcin, życzę Wam aby wasza córa była zdrowa i choć trochę podobna do Ciebie - nie zewnętrznie bo i tak jest, ale żeby miała taką zajawkę do BMW jak Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po telefonie do Ciebie poleciałem do sklepu , więc ZDROWIE WASZE I WASZEJ CÓRKI!!!!!!!!!!!!!
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIE�DA
Ostatnio zmieniony przez LoveJoy 2006-10-04, 18:53, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach