Witam ! powiem wam że odezwali się do mnie panowie z magazynu ,, GT '' moje E30 prawie M3 w automacie miało sesję zdjęciową ,najprawdopodobniej ukaże się w grudniowym numerze.
no co wy ? płacą ha,ha nieśmiało zapytałem i usłyszałem że nigdy nie płacą za taką sesję. czyli wychodzi na to że mam się cieszyć że wogóle moje bmw pokażą w swojej gazecie. ale ok.nieważne zobaczymy jakie będą te foty nie ma się co podniecac nie wiem czy mój warsteiner pasoje do tej gazty. myślę że niedługo się znów odezwą z
BMW trends bo też dzwonili ustawili termin ale coś im wypadło.
No fakt, nie są skorzy do płacenia w takich gazetach.
Jak, mi proponowali sesję do BMW Trends (jeszcze jak miałem e30) to nie było mowy o żadnej $$$...
Powiem tylko że w TVN też nie płacą za wzięcie udziału np. w "zakupie kontrolowanym" (ba! nawet za podróż nie zwracają podobno )
Tak, ale 90% cieszy sie że autko będzie w gazecie , nawet za friko... i :cenzura:. A jakby każdy powiedizał chociaż: Kasy nie dajecie, to tankowanie do pełna poporsze, to już by było lepiej.
no tankowanie i zwrot kosztów za myjnie panowie nie u nas w polsce. to nie przejdzie. a co do tego ktorego klubu barwy reprezentuje to niestety nie powiedziałem bo nie chciałbym ażeby ktos mnie zje..ł że się podszywam bo formalnie nie jestem klubowiczem to wy KLUBOWICZE zrobiliscie dla człowieka z poza elity dużo i to wy spokojnie możecie mówić z jakiego klubu jesteście. ja w wywiadzie zaznaczyłem że musi być dla was wzsystkich podziękowanie dla WAS na łamach ich gazety. Myślę że napiszą.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-10-09, 10:30
gratulacje Maciek!
ciekawe, czy zanim artykuł ze zdjęciami pójdzie będą się z Tobą konsultować, czy wszystko jest po Twojej myśli...
"GT" - nie jest takie najgorsze - są czasem fajne artykuły techniczne (bo w innych gazetach tuningowych, to tylko siatex i brokatowy chłam) - a jak ktoś uznaje tylko serie, to jest dla niego "Auto Świat"...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...