i tu się menello mylisz - oczywiście, że może i będzie lepiej, więc nie siej defetyzmu
a Walne Zgromadzenie, to nie dzień sądu, czy jak tam jeszcze wolisz, tylko spotkanie w miłym gronie w celu ustalenia wspólnego kierunku działalności Klubu, omówienia problemów i wspólna próba ich zaradzeniu
BTW - mi luz na forum się podoba, pod warunkiem, że nie przekracza się pewnych granic
To jest wolne forum czy dyktatura Bardzo dobrze, ze uzytkownicy nie boja sie napisac posta, bo zaraz dostana ostrzezenie
PS.No menel, zaraz Ci ostrzezenia mina
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-10-25, 18:50
Cytat:
PS.No menel, zaraz Ci ostrzezenia mina
nie bój nic - spec komando czuwa, żeby sie menello nie czuł zapomniany ... a jak znam życie, to sam menello nie pozwoli zapomnieć
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-10-25, 19:16
Yakuzatti Menelski raz na miesiac prosi mnie o czerwona kreske a ja mu zawsze mowie" idz nabroisz i dostaniesz" i on jest wiecznieeeeeeeeeeeee grzeczny
Miruska
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-25, 19:20
truskawka napisa/a:
Yakuzatti Menelski raz na miesiac prosi mnie o czerwona kreske a ja mu zawsze mowie" idz nabroisz i dostaniesz" i on jest wiecznieeeeeeeeeeeee grzeczny
Miruska
swieta prawda moje kochanie
bez kreski to jak bez beemki
(narazie przynajmniej mam kreski )
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-27, 00:24
eee, to nawet nie wiesz ale zbierana jest komisja i kto nie bedzie mial czerwonej narty w avatarku to moze nam tylko buty pucowac wiec wybieraj dzieciaku
nartujesz czy kablujesz ?
Dobra interpretacja Bruner - "kompleks malej narty" to juz wszystko jasne - nie dziekuje menelu ja kompleksow apropo narty nie mam wiec luuuuz nie musze miec jej przedluzenia w avatarku
bez przesady - tylko zaproponowałem pomoc - nic się nie bój - trzeciego nikt Ci nie dowali, a te co masz - miną
a jak nie sprawdzi się to co napisałem, to zawsze będę Cię dobrze wspominał
bez przesady - tylko zaproponowałem pomoc - nic się nie bój - trzeciego nikt Ci nie dowali, a te co masz - miną
a jak nie sprawdzi się to co napisałem, to zawsze będę Cię dobrze wspominał
Myślę, że ksenon się postara o trzecie, wtedy fkońcu pójdę precz