Wysłany: 2006-10-27, 22:26 [E30] Pablo ->> 335i
Wrocilem do e30 Sprzedalem moja niunie 540 w bardzo dobre rece, wiec prosze sie o nia nie martwic i kupilem tego potworka. Jednak jeszcze troche glupi jestem i sprawia mi taka zabaweczka wiecej frajdy....poprostu nie dojrzalem jeszcze do limuzyny Nerka bedzie zmieniona juz niedlugo
nerkę akurat zmienic najłatwiej, więc pewnie długo nie pobędzie
dobrze, że trafiła w dobre ręce - mam nadzieję, że wpadniesz na najbliższy spocik, to sie chcętnie przyjrzę z bliska - środek wygląda dosyć imponująco - baranki i zawias na 5 śrub też
czy filtr powietrza został zdjęty przed zdjęciami? czy po prostu go nie ma?
Wysłany: 2006-10-28, 10:54
Kupilem bez kol.... musze zostawic sobie odrobine indywidualizmu
Jak wrażenia w porównaniu z 540....hmmmm....to jest inny samochod. Wrazenie przyspieszenia bardzo podobne....dzwiekowo bez dwoch zdan wolalem 540! 540 jak jechalem to czesciej jechalem dostojnie, oczywiscie czasem kopnalem, ale w porownaniu z tym co mam ta to jest nic....Ta sie nie da jechac wolno....bo to bez sensu 540 dawalo ogromna przyjemnosc z jazdy, komfort niesamowity.....a ta....daje niesamowita frajde z jazdy, ale na dluzsza mete czyt to w miescie, czy na trasie, jestem zmeczony po paru godzinach A le ja wlasnie chyba to kocham.....bo brakowalo mi tego Ale bardzo bym chcial jeszcze kiedys wrocic do 540...ale wlasnie e34....tylko chyba drugiej w takim stanie nie znajde juz
no w środku indywidualna wygląda jak wypas z serji 7 ładna co do nerki to nic nie piszę bo wiem że ją zmienisz. super klimat w środku jeszcze raz to powiem.
Wysłany: 2006-10-28, 17:28
barabus napisał/a:
Hehehee..... super.... to tutaj miały wylądowac Keskiny ?
E30 najlepsze .... i to jest dowód tego 8) Masakra
Nie keskiny mialy byc do innej (bo juz kupilem 2.5, ale Bog chcial inaczej i ja oddalem i kupilem to) Takze nawet dobrze wyszlo, bo keskiny by tu nie weszly (5 srob)