Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-28, 01:15
korzuch napisa/a:
do skasowania
co do skasowania, co do skasowania? wylamujesz sie malolat? to ja tam musze teraz walczyc z jakims kucharzem od czerstwych buleczek i zgnilych małż a ty mi tu wymiekasz
[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 1:20 am ]
korzuch napisa/a:
Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!!
bueeeheheh, to bylo najlepsze
[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 1:27 am ]
Cytat:
Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!!
no i poza tym nie swiruj malolat 8)
a croop town by powiedzial czlowieku wyluzuj
hehe, korzuch chyba ladnie klepie cie ta finlandia jak takie akcje odwalasz
a na bmw-sport juz pokasowali nasze tematy sztywniaki
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-28, 13:46
co sie stao co sie stao lazienka zaaamnkieeta
kurde, sam nie wiem bo duzo nie pamietam(ta dostawa finlandi jakas lewa byla bo dzisiaj widze tylko 80 % swiata.chyba osleplem troche po niej ), upilismy sie przez neta i burde robilismy.ogolnie to chyba ja zaczalem ale najlepsi ziomale do mnie dolaczyli czyli pioter i korzuch i wyszla mala draka
a ja nie rozumiem po co nam ta wojna?
w tym momencie postępujecie identycznie jak Kot ... po co robicie im tam burdel?
Kazdy ma swój swiat i nie wchodzmy im tam z buciorami tak jak miał to w zwyczaju jeden z ich klubowiczów ale na naszym forum.
Panicz korzuch pewnie jeszcze nie doszedl do siebie po wczorajszym wieczorze... dajcie mu troche czasu
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-10-28, 19:35
Piotrek napisa/a:
a ja nie rozumiem po co nam ta wojna?
w tym momencie postępujecie identycznie jak Kot ... po co robicie im tam burdel?
Kazdy ma swój swiat i nie wchodzmy im tam z buciorami tak jak miał to w zwyczaju jeden z ich klubowiczów ale na naszym forum.
to nie do końca tak, bo kolesie sie źle wypowiadali o naszym Klubie w temacie założonym przez menela (o menelu też, ale to już inna sprawa)
ponieważ temat został zamknięty (dopiero potem go przeczytałem, bo raczej bardzo rzadko tam zaglądałem), to założyłem nowy, w którym wyraziłem swoją opinię na ten temat - na początku kulturalnie, acz zdecydowanie (bez głaskania) i poprosiłem, żeby się powstrzymali od podobnych zachować w przyszłości - nie widzę w tym nic niestesownego
.....i jakiś dziwny koleś zaczął się wcinać do dyskusji, choć go w ogóle nie dotyczyła a pownieważ nie chciał się zamknąć .... i tak dostałem bana na tym forum - najlepsze, że czytał to ichni mod franek, któfy mnie bardzo docenił, bo dostałem aż podwójny prajs, natomiast jego kumpel, który nawet tego nie czytał - przywalił mi bana za pisanie w temacie, w którym nie pisałem
wracając do tematu, to jak Korzuch wróci, to sie dowiemy
- co do skreślania z listy, to trochę nie tak się to załatwia Panie von Korzuch a temacik wygląda bardziej jak strzelanie focha ... prawdę mówiąc, to jesteś jedną z ostatnich osób, które bym o to podejrzewał
yo!
po dlugich rozmowach z dziekanem dpszedłem do wniosku ze troche rozrywki sie przyda a to wszystko to zasługa menela i jego finlandii oczywiscie to JOKE
aloha