Od kretynów to możesz swoją rodzinke wyzywać....
Widocznie tylko tyle Cie nauczyli....
Pokazujesz, że na Tym forum panuje wysoki poziom, dla mnie za wysoki, nic tu po mnie....
A propo tego linku to dopiero niedawno go dostałem, a na forum nie zaglądałem od jakiegoś czasu...
Pozdro dla normalnych ludzi....
Pokazujesz, że na Tym forum panuje wysoki poziom, dla mnie za wysoki, nic tu po mnie....
A propo tego linku to dopiero niedawno go dostałem, a na forum nie zaglądałem od jakiegoś czasu...
Kretynie to nie o tobie pisałem kretyn no ale widzę ze kretynem jestes.
czytaj ze zrozumieniem no chyba ze jestes uposledzony...
Ps. Pisząc Kretyn miałem na mysli tego goscia z filmiku
yamal przeczytaj pare postow wyzej co poiter napisal o niejasnosciach
piotrkowi nie chodzilo o ciebie tylko o tego "kretyna" co katowal ta 5tke
takze nie stresuj sie nie potrzebnie bo zaszlo nieporozumienie
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-10-30, 00:07
Piotrek napisa/a:
Yamal napisa/a:
Piotrek napisa/a:
było juz o tym kretynie
Kretynie to nie o tobie pisałem kretyn no ale widzę ze kretynem jestes.
czytaj ze zrozumieniem no chyba ze jestes uposledzony...
Ps. Pisząc Kretyn miałem na mysli tego goscia z filmiku
o teraz już nei ma niejasności
rozwaliłeś mnie Piotrze - sam nie wiem czy się teraz zgrywasz, czy nie ???????
hehehe Piotras dobrze wiedziales ze to moglo być na dwojaki sposob interpretowane Nie dziwie sie ze jest taka reakcja .. ja tez bym Tobie po galotach pojechal ... I mysle ze nie zrozumienie ale poprawna interpretacja textu zawiodla .. nie kazdy ma Tyle IQ zeby zrozumiec to co piszesz .. i nie dla kazdego koles z 535 jest kretynem .. To byla Twoja ocena a nie koniecznie kogos innego.. Rozwijaj swoje wypowiedzi a takie zeczy nie bedą miały miejsca pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
hehehe Piotras dobrze wiedziales ze to moglo być na dwojaki sposob interpretowane Nie dziwie sie ze jest taka reakcja .. ja tez bym Tobie po galotach pojechal ... I mysle ze nie zrozumienie ale poprawna interpretacja textu zawiodla .. nie kazdy ma Tyle IQ zeby zrozumiec to co piszesz .. i nie dla kazdego koles z 535 jest kretynem .. To byla Twoja ocena a nie koniecznie kogos innego.. Rozwijaj swoje wypowiedzi a takie zeczy nie bedą miały miejsca pozdro
Przemas czy to moja wina ze gosc widzi wszystko w czarnych barwach? no przeciez co ja miałem do niego zeby mu nawrzucac?zinterpretował to tak bo widocznie tak chciał to zinterpretowac i nic na to nie poradze , gdybybył choc troszkę domyslny to pomyslałby: nie to napewno nie do mnie się tak zwrócił bo i dlaczego miałby to zrobic ?
Myslę ze sprawa została juz wyjasniona i nie ma jej co roztrząsac
Jasne ja zczailem co tam jest napisane ... za 3 cim razem hehehe i fakt jak by na to patrzyl z pozytywnym podejsciem to by bylo na luzaczku nie ma co sobie robic wsadow .. jestesmy JEDNA WIELKĄ RODZINKĄ pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
wczesniej nie ogladalem tego filmiku...
moje wnioski:
bmw nawet jak sie pali to jeszcze ciagnie do odcinki
jedna to nie ale dwoma gasnicami to bym to auto ugasil bez problemow (oczywiscie w poczatkowej fazie..
a tak wogle to plomienie u KOKO wymiekaja przy tej 535
wczesniej nie ogladalem tego filmiku...
moje wnioski:
bmw nawet jak sie pali to jeszcze ciagnie do odcinki
jedna to nie ale dwoma gasnicami to bym to auto ugasil bez problemow (oczywiscie w poczatkowej fazie..
a tak wogle to plomienie u KOKO wymiekaja przy tej 535
Płomienie KOKO były the best
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA