No to się ciesz że cię nie zawiodła ja miałem e36 320i na vanosie i przeklołem to auto. największa strata i największa pomyłka to było właśnie to e36 zamieniłem na kombi w e30 chłop mi dopłacił. ale jak nie stważa ci problemów to super. pomaluj jeszcze zderzak przedni i lusterka w kolor nadwozia i ok.
yo!
kierunki przód lampy tył do wymiany auto do mycia bo teraz to brudas z krainy dziur które dostalo troche ojro na połatanie zderzaki do malowania ładny cywil jakie plany??jakies felgi czy te golfoskie zostają??czy to zimowe?? wyposażenie mniam mniam
aloha
Witam.Zaczne na milo.Srodek mniam mniam {o ile jest zadbany }Z zewnatrz kupe roboty ale nie tragedia.
Felgi(jesli to zima to tak,jesli lato to szybciutko na maluszka z nimi a nie do tej buni),Tyl lampy to nie tak ,kierunki musza byc biale czyli czerwono biale lampy na tyl.Dalej to ja bym ja zrzucil na dol na zawiasie.Pomaluj pod kolor lusterka ijesli nie masz zamiaru wrzucic tych od mki.
To tak na poczatek ale nie kazdy chce takie rzeczy wyprawiac.
Dzieki za uwagi. Plany sa takie, ze w przyszlym roku mam zamiar zmienic autko na E38 wiec w to za bardzo juz nie chce inwestowac - obecnie zmiana sprzegla.
Jak bedzie E38 wtedy pomyslimy co zdzialac.