Nie lubie zbytnio motorów ale ten jest super!!!!Własnie takich ludzi podziwiam i mam nadziej ze to nie OCC bo tam to wogole dno robia.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Po przyjżeniu się stwierdzam, że owszem wypas, ale póki co to nie mam toto prawa jeździć, bo:
- nie ma przeniesienia napędu (na tylnym kole jest zębatka ale nie ma łańcucha, kardana ani paska też nie ma), oprócz tego przy żadnej manetce nie ma linki od gazu
- nie ma zbiornika paliwa!!!! (chyba że toto napędzane nożnie jest, ale wątpie bo sądząc po kształcie "żeber" to właśnie tam chyba ma być)
- chyba ma jeszcze niedopracowany układ kierowniczy (na drugim zdjęciu drążki od kierownicy wchodzą w chłodnicę )
- nie ma żadnych świateł.
Jednak WIELKI respect za pomysł i za wykonanie!!! Myślę, że po ukończeniu będzie zajetruskawkowy
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
on pewnie nie ma jeździć....
stawiasz przed domem i niech sąsiedzi zazdoszczą 8)
_________________ YOU HIT ME, WE HIT YOU!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-10-31, 16:31
co do braku łańcucha, to się zgodzę, natomiast ponieważ jest to w pełni customowy motocykl, to możliwe, że wszystko ma sterowane nożnie - amerykańce wymyślają różne cuda - chodzi o to, żeby właśnie nie było żadnych zbędnych linek etc.
poza tym to wygląda na egzemplarz demonstracyjny
dla mnie totalny odlot
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-10-31, 17:08
zreszta jak by jezdził to nie chciał bym nim walnac w drzewo
bo z jego kregosłupa pewnie jaj bym nie pozbierał