BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Potrzebny schemat instalacji elektrycznej
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2004-09-10, 16:28   Potrzebny schemat instalacji elektrycznej

Tak jak w temacie Potrzebny schemat instalacji elektrycznej najlepiej w jezyku polskin do e 34 z 90 roku!!!

Anonymous
Go
Wysany: 2004-09-10, 16:34   

witaj jakiego rodzaju schematu szukasz bo tez mialem problem z elektryka i mam jakies schematy ale sa slabego stanu i brak paru opisow

Anonymous
Go
Wysany: 2004-09-11, 01:23   

Glownie chodzi mi o to zeby byl schemat elktryki szyb i wszystkiego co zwjazane z ogrzewaniem (elektrozaworami czujnikiem klimy) i klimatyzacja.

007 

Doczy: 13 Wrz 2004
Skd: prawy brzeg
Wysany: 2004-09-22, 11:27   

wznawiam temat
Potrzebuje schematu instalacji elektrycznej e30 320 silnik m20 4drzwiowej. Chcialbym zamontowac alarm i pare utrudnien dla tych co sie "pasjonuja procederem". Niezbedny do tego jest schemat a niestety nie posiadam takowego. Jezeli ktos ma to prosil bym o przeslanie na adres danieluxus@wp.pl

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2004-09-22, 22:50   

007 napisa/a:
wznawiam temat
Potrzebuje schematu instalacji elektrycznej e30 320 silnik m20 4drzwiowej. Chcialbym zamontowac alarm i pare utrudnien dla tych co sie "pasjonuja procederem". Niezbedny do tego jest schemat a niestety nie posiadam takowego. Jezeli ktos ma to prosil bym o przeslanie na adres danieluxus@wp.pl

Mam schemat do 320, ale to jakis dziwny format, na oko jakies 30 x 60 cm, jesli uda mi sie to zeskanowac albo skserowac to Ci podesle. Ewentualnie jesli zablakasz sie w okolice Gdanska to moge udostepnic.
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2004-09-23, 21:44, w caoci zmieniany 1 raz  

007 

Doczy: 13 Wrz 2004
Skd: prawy brzeg
Wysany: 2004-09-22, 23:20   

bylbym niezmiernie wdzieczny za skan. niestety do gdanska juz pewno w tym roku sie nie wybiore gdyz nieuchronnie zbliza sie data 1 paź... a co za tym idzie obowiazki...
Tak wiec z czekam na skanika i z gory slicznie dziekuje

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2004-09-23, 21:30   

Dalem dzisiaj kolesiowi do zeskanowania, bo nie mam dostepu do skanera, wiec niedlugo powiniennem miec schematy do wszystkich wersji E30 (wszystkie silniki i nadwozia, chyba tylko oprocz M3). Mam rowniez schemat Motronica (325 e) i gaznika 2BE od IX 1985. Jesli jest jeszcze ktos chetny na schemacik to prosze o kontakt.

Bula_BB
[Usunity]

Wysany: 2005-10-04, 21:01   

Witam. Ja również chciałbym ponowić temacik. A mianowicie potzrebny jest mi schemat do E34 a głownie do pompy paliwa bo założyłem nową i nie dostaje prądu a jak podłącze pod aku. to działa. Z góry dzięki i pozdrawiam. A tu mój e-mail bula7@o2.pl

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2005-10-05, 07:06   

Bula_BB napisa/a:
Witam. Ja również chciałbym ponowić temacik. A mianowicie potzrebny jest mi schemat do E34 a głownie do pompy paliwa bo założyłem nową i nie dostaje prądu a jak podłącze pod aku. to działa. Z góry dzięki i pozdrawiam. A tu mój e-mail bula7@o2.pl

wymień bezpiecznik :lol:

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Benek_Gliwice
[Usunity]

Wysany: 2005-10-05, 09:41   

Niekoniecznie uszkodzenie/bezpiecznik ...
Nie wiem jak to jest w e34 ale w e30 występowały dwa warianty zasilania pomp paliwa. W pierwszej napięcie pojawiało się na stykach po przekręceniu kluczyka w stacyjce (co było słychać) a w drugiej (ja mam ten wariant) napięcie pojawia sie dopiero po zapłonie.
Pozdrawiam :twisted:

mareks 

Pomg: 1 raz
Doczy: 10 Sty 2005
Skd: księstwo Sulejówek
Wysany: 2005-10-05, 11:26   

hmmm
ja tez chyba mam takie schematy chyba z o ile pamietam SAM NAPRAWIAM z wkił ale rzeczywiscie sa duze a nawet b duze.jak nikt nie bedzie mogl zeskanowac to dajta znac tez bede musial sie udac do znajomego w wolnej chwili i poskanowac

GG: 6377445

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: