Mnie się bardzo podoba. Widać, że samochodzik zadbany.
Progi są nawet znośne, jednak ładniej by wyglądały oryg. kombi albo M-Technik. Jedna rzecz, która mi się nie podoba to rura wydechowa. Końcówka jest okej, natomiast strasznie jakoś tak wystaje do tyłu. Nie da się jej schować pod zderzak, żeby sobie tak leciutko "wygladała" spod niego. Wtedy z tyłu prezentował by się super.
No ta koncówka to jest żeczywiście lipka , widziałem ostatnio fajna koncówke za niecałe 100zł (bo wymiana wydechu nie wchodzi w grę wiec pewnie niedługo ja zmienie, ale nie wczescinej jak po wakacjach trzeba mieć na browarka:-) jak sie nad woda siedzi
Pozdro
Progi nieładne, sam miałem podobne i z dnia na dzień coraz bardziej mi sie nie podobały aż pewnego dnia zdarłem je i teraz mam m-technika, koszulki na siedzeniach wywal, chyba że masz dziurawe siedzenia to zanieś je do tapicera, mieszek od lewarka z allegro nie podoba mi sie, lepiej kupić czarny ładny z prawdziwej skóry, to takich kilka rad odemnie bo pozatym kombiaczek widać ze zadbany
Jak już mówiłem progi te napewno znikna (tzn. napewno znikna te nakładki imitujace wloty powietrza na progach =) też myśle o M-techu ale naprawde ciezko coś dostać na miejscu a nie chcem kupowac na allegro =)
[ Dodano: 2006-07-10, 11:59 ]
A co do pokrowca na fotelu to niestety jest konieczny, ponieważ siedzenie jest przetarte . Nie chcem ich obijać bo szukam Recaro - jakis podartych do obicia.
Tylko ze te foteliki mam podgrzewane i wacham sie czy sie tego pozbyc. Nie kupie raczej podgrzewanych recaro. Narazie musi tak zostać niestety =)
Siemanko
Komputerek sobie siedzi w podsófitce (nie podłaczyłem go). Ale już z niego bebechy rozprółem i zmieniłem podświetlenie na niebieskie =) teraz nic nie robi tylko sobie świeci fajnie to wyglada kontrastuje z czerwona deska
POZDRO
[ Dodano: 2006-07-24, 08:59 ]
He fajna fotke sobie zrobiłem ostatnio jak by to kogoś interesowało
Wysany: 2006-09-05, 22:22
a to odgrzeję trochę - podoba mi się to auto - nawet z tymi progami - jakos tak do niego pasują, a ostatnie zdjęcie jest super
He to maly VT ale zawsze mialem taka wizje mojego kombiaczka. Na wiosne rozejrze sie za takimi felami w rozmiarze 15 albo BBSami nawet pasuja to tego wizerunku
Wysany: 2006-09-05, 22:30
heh - seryjne felgi 14" nie rzucają się w oczy do tego stopnia, że nawet tego nie zauważyłem faktycznie