juz widze jak jade ulicami czestochowy i mnie tak trzesie...wszystkie oczy zwrocone na mnie...tylko nie wiem czy bede na przednim siedzeniu czy na tylnim bo moze mnie przerzucic na tyl...
to by bylo zaje... na polskie drogi - jak jedziesz po dziurach zawias w gore,
a jak jedziesz sie przylansowac pod zenska szkole wyzsza - to zawias w dol
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
A przypomin mi ktoś w jaki sposób można zapisać filmiki w googli na dysk? Kiedyś był poruszany temat i był na to jakiś sposób... Nie mogę jednak tego znaleść
Zestaw zawiera 2 lub 4 chromowane pompy typu street,
8" cylindry typu street, solenoidy, zawory slowdown, zawory check,
dumpsy, przewody hydrauliczne, nakrętki, podkładki, przyciski,
płytkę do przycisków, przewód do przycisków.
Zestaw zawiera 2 lub 4 chromowane pompy typu street,
8" cylindry typu street, solenoidy, zawory slowdown, zawory check,
dumpsy, przewody hydrauliczne, nakrętki, podkładki, przyciski,
płytkę do przycisków, przewód do przycisków.
Da sie jeszcze taniej slyszalem, sam montujesz wsszystko, sprzet sprowadzasz z rosji i wio. Tak ma ten koles z Opla Roost Style (Ascona chyba)
Cena: jakies 2-3.000zl
Pomg: 1 raz Doczy: 20 Gru 2005 Skd: OKOLICE TORUNIA
Wysany: 2006-11-10, 21:13 ...
slyszalem o gosciu co mieszka niedaleko mnie maniak opla manty ze zrobil pneumatyke sam do jednej ze swoich mant i ze koszt nie przekroczyl mu 1000zl,podobniez zastosowal poduszki pneumatyczne z siedzen od tirow
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-10, 23:28 Re: ...
landcar napisa/a:
slyszalem o gosciu co mieszka niedaleko mnie maniak opla manty ze zrobil pneumatyke sam do jednej ze swoich mant i ze koszt nie przekroczyl mu 1000zl,podobniez zastosowal poduszki pneumatyczne z siedzen od tirow
tiaaaa, slyszalem o takich ale sam przyznasz ze nie wsiadlbys do niego i nie mialbys odwagi jechac szybciej niz 40-50 km/h