Wysłany: 2006-11-17, 21:18 3 MIEJSCE WARSTEINERA PARĘ FOTEK !!
Witam was ! odważyłem się wystartowac w zawodach okręgowych mojim niby DTM-em i nawet nieźle mi poszło ,a przynajmniej ja jestem z siebie zadowolony. w swojej klasie zajołem czwarte miejsce. na dziesięciu startujących.patrząc na to że jest to teraz automat i kierowca niepełnosprytny to duuzzy sukces. popatrzcie na tym forum co jest wstawiony link w ostatni post na samym dole nawet doczekałem sie fotki w lokalnej gazecie http://www.roadwarriors.p...er=asc&start=30
Ostatnio zmieniony przez nerwowy46 2007-01-20, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
GRATULACJE ps. nie masz jakis fajnych fotek z tamtąd może byś się do naszego kalendarza e30 przyłaczeł nerwowy, fajnie by było zobczyc w nim twoje autko.
no ktoś coś kiedyś wspominał ze miejsce w kalendarzu dla mojej się znajdzie a fotek nie mam bo jak są to już bez dokładek i na zimówkach. może da się wykozystac te z naszych śmigiełek?
no ktoś coś kiedyś wspominał ze miejsce w kalendarzu dla mojej się znajdzie a fotek nie mam bo jak są to już bez dokładek i na zimówkach. może da się wykozystac te z naszych śmigiełek?
Zrób jakies fajne foto a fele to sie VT dorobi jak sie zgodzisz =) nie bedzie nic widac.
hehe, nerwowy ...jak na automat to wielkie gratulacje
wogole nawet jakbys jechal na manualnej to tez bys dostal gratulacje i to jeszcze wieksze 8)
dobre, dobre...tak trzymaj !
No niestety co do filmiku to nie ma . a co do zdjęć marekfl ja już mam pościągane dokładki na zimę i lipa ! Mam dwa ciekawe zdjecia zrobione wtedy jak przyjechali goście z gazety GT mogę przesłać komuś na skrzynkę i można by je było wykożystac
bardzo sie ciesze ze nie siedzisz w domu tylko dzialasz, podoba mi sie pomysl twojego auta a przedewszystkim to ze nie stoi w garazu jestem przekonany ze jak pojezdzisz na tego tupu imprezy troche to sam zobaczysz ze wyniki same zaczna sie poprawiaci to ze masz automata nic nie zmieni, jest w krakowie koles to ma wrodzony niedowlad rak, smiga na kjesach az milo patrzec,wiec jak widac w wielu przypadkach,problemy zdrowotne zostaja na2gim planie, i tak powinno byc, bo liczy sie zapal i parcie na realizacje stawianych celow , wiec z tego miejsca gratulacje i trzymam kciuki ze bedziesz dalej dzialal pozdrowienia z krakowa
ps. jak jestes z czestochowy to moze zrobilibysmy pojezdzawke na waszm torze kartowym? powiedzmy 1 wiekszy snieg:) z krakowa to ok 130km wiec nie ma dramatu co Ty na to?
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Jasne podam ci numer do administratora toru 889-566-180 trzeba wcześniej zadzwonić i zapytac czy nie jest zajęty. wiem że przylatują tam różne ekipy z krakowa to jakiś klub z forda sierry, a zimą niezłe warunki tam panują i bezpiecznie dogadajcie się z tym gościem co dałem tel (sebastian)