Wysłany: 2006-11-20, 20:25 BEEMKA-KLUB Vs. Focus Klub Polska - mecz kartingowy!!!
jak dla mnie rekawice podjąc mozemy , szczególnie z wiedzą ze nie jestesmy tacy kiepscy , ostatnio było dobrze choc nie na podjum ale w czołówce - mamy dobrych scigaczy - a moze tylko chwalipiętów . nie chopdzi tu o latanie bokiem i palenie kapcia , ale naprawde o dobrą technike jazdy .
proponuje drogą eliminacji wyłonic w naszym klubie 4 najszybszych zawodników ..
na róznych torach , róznymi kartami - tak jak sie to dobywa u nich (fkp)
miałem okazje jezdzic juz na wszystkich torach w wawie z klubem fkp i jest to do realizacji przy odrobinie chęci a nakład finansowy tez nie jest wielki , 20 - 30 zł na zjazd
czekamy na dalsze reakcje naszych klubowiczów
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:26 pm ]
W niedzielę na lidze było dwóch członków beemka-klub i padł pomysł meczu kartingowego
TERMIN- pierwsza niedziela marca 2007 (BMW zrobi u siebie eliminacje i treningi)
OBSADA- 4 ludzi z każdego klubu (tak myśleliśmy w niedzielę)
ja myślę żeby wystartowało 10 osób z każdego klubu (bedzie ciekawiej)
zrobimy koszulki, zrzucimy się na nagrody
UWAGA mam pomysła żeby zaprosić SUBARU jako 4x4
Blue serdecznie zapraszam na mecz.
PRZÓD kontra TYŁ kontra 4x4
Będzie dobra zabawa [bigok]
Ostatnio zmieniony przez LUKAS 2007-10-23, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Smasher nie rob scen, to nie ta klasa zawodnikow zeby takie rzeczy mialy decydujace znaczenie Jak umiesz jezdzic to sie nie czaj tylko startuj. Szkoda ze mam taki kawal drogi do wawy bo chetnie bym pojezdzil z wami
Tylko naszych klubowiczow chyba jest troche za malo zeby zebrac dobra ekipe - 30 osob rozrzuconych po calej Polsce, forumowiczow tez mozna w to wciagnac?
Smasher nie rob scen, to nie ta klasa zawodnikow zeby takie rzeczy mialy decydujace znaczenie Jak umiesz jezdzic to sie nie czaj tylko startuj.
No umiem, ale Lukasa przy różnicy ponad 40kg za chiny nie prześcigne ... praw fizyki się nie ominie ... nie lubie jeździć na końcu hehehehe
Wysłany: 2006-11-20, 21:02
zapodałem propozychje na fkp co by moze urzadził spotkanie zapoznawcze gdzies na jakims torze co wy na to koledzy i kolezanki
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 8:06 pm ]
smascher czemu ty szukasz jakiejs wymówki kolega z subaru klub na torze w radomiu miał niezły czas a wage miał 120 kg i ledwo wszedł w siedzenie karta ...
co ty na to
Kurrrcze!! Nie wiem czy cokolwiek godnego uwagi bym pokazał, ale bardzo bym chętnie się wybrał na taki pojedynek gokartowy. Jak się trzeba wykazać, żeby wziąć udział?
LUKAS i tak pewnie sam im wszystkim da radę, więc...
mam propozycje , dogadam sie na jakis termin najblizszego scigania fkp i zarzuce tutaj termin , moze i my sie wybierzemy , wtedy przybedzie na wezwanie kazdy rycerz mocy z pod znaku smigła i pokazemy lwi pazur
co wy na to
Ja też się piszę. Bardzo dobry pomysł. A trenuję dość regularnie. Staram się być 2 razy w tygodniu na kartach. Głownie jeżdzę w blu city z racji tego że właściciel bardzo dobrze mnie zna. Jeżeli chodzi o trening to mogę załatwić zniżkę w blu city. Co wy na to???
Warto potrenować przed wyzwaniem a i zabawa w te wieczory zimowe fajna
Pozdro
_________________ Moje Dwie zabawki:
E46 328Ci 99'
E30 318is 90'
GG: 8699481
BokiemMogęWchodzić
fozgen [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-20, 23:55
my tam czesto bywamy bo pan jest niezawodny i barzdo miły , a tor w sam raz i te karty prawie fajne ,
bo panowie w cerfure na bemowie to niedosc ze nie punktualni , niesłowni , to jeszcze bezczeli , choc tor mają szybki , a karty swierze