Dlaczego mam być traktowany tak samo jak gośc w rozlatującej se BMce który myśli że jest królem szos
I dobrze mu koleś odpisał
Cytat:
No cze.
Żal dupsko ściska, że bejcy nie masz czy co? Nie wierć dziur w tłumikach(taka moda, kozactwo, chęć zaistnienia w ruchu drogowym, chęć na to żeby wszyscy zwracali uwagę na moją osobę ) to policja się nie będzie czepiać.
PZDR
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-11-22, 00:43
ten gość, który próbuje skłonić policjantów do przyznania mu racji ma swoją stronkę
http://www.hustla.one.pl/sukces.htm
nie mam w zwyczaju oceniac ludzi po wyglądzie, ale jak patrzęna te zdjęcia, to mi się przypomina "impreza informatyków"
Jaaa ale ma nos.... jak hamulec od karuzeli. Albo jak klamka od zakrystii, albo jak diabeł ...no wiece.. wacka.
Widze że jest z okolic Poznania. Moze uda sie go spotkać na ulicy
A tak a propos - też mialem CCS'ale nie czepiałem sie Beemek I miałem ET ok 15 wiec na drzewo niech spada
Aaaa i jeszcze cos - ma z przodu "bed luk" a z tyłu co ma? Kto zgadnie Tzw. Bad Ass muahahaha
Ale tjuning normalnie wymiekam ja chce takie CC pojemnosci 900ccm, chyba sprzedam beemke kupie sobie 3 takie CC i bede mial 3 bed luki i 3 bed assy
p.s. a z ta impreza informatykow to faktycznie ma cos wspolnego
Ostatnio zmieniony przez speed 2006-11-22, 19:05, w caoci zmieniany 1 raz
Ten lepek siedzi często na forum.tuning.pl na podforum poznańskim. Pisze, że grzecznie jeździ, a niedawno jeszcze po jakimś spocie dzikował po ulicy i skonczyło się to lądowaniem na krawężniku Gada głupoty i sam nie jest lepszy od tych których oczernia.
Co do wyglądu to nie nasza sprawa oceniać. Każdego moze spotkać nieszczęście
Nie lubie niemieckich aut, a wiekszośc bmw na ulicy zostaje z tyłu gdy wcisne gaz. więc mi nie żal że nie mam.
Co za burak....
buhahaha brzmi to jak stwierdzenie posiadacza co naj mniej hondy crx, powinno byc tak "gdy wcisne gaz w cc 900 to nic ciekawego sie nie dzieje pozatym ze boli mnie stopa "
buhahaha brzmi to jak stwierdzenie posiadacza co naj mniej hondy crx, powinno byc tak "gdy wcisne gaz w cc 900 to nic ciekawego sie nie dzieje pozatym ze boli mnie stopa "
ten gość, który próbuje skłonić policjantów do przyznania mu racji ma swoją stronkę
http://www.hustla.one.pl/sukces.htm
nie mam w zwyczaju oceniac ludzi po wyglądzie, ale jak patrzęna te zdjęcia, to mi się przypomina "impreza informatyków"
no offence
Aaaaaa i jest ich wiecej w tych maleństwach heheh bez kiciora co to mam być
"Ci wspaniali meszczyżni w tych wspaniałych samochodach"
Ma pewnie jakis uraz z dziecinstwa albo wkurza sie ze jego stuningowane CC objezdza najzwyklejsza beemka i potem oczernia innych zeby sie odegrac. Junak u mnie masz przeje...
buhahaha brzmi to jak stwierdzenie posiadacza co naj mniej hondy crx, powinno byc tak "gdy wcisne gaz w cc 900 to nic ciekawego sie nie dzieje pozatym ze boli mnie stopa
Buahaha!
A koles jest zerem, wsioczy CC 900 i jest brzydki
A na forum napisal takie cos:
"Dla mnie tuning to styl życia."