Wysany: 2006-11-20, 22:26 ... ::: POMOC DLA DOMU DZIECKA ::: ...
Witajcie
Wzorem lat ubiegłych chcemy znowu zorganizować prezenty świateczne dla dzieci z Domu Dziecka w Rownem. Więc jeśli chcecie się w jakikolwiek sposób przyczynić do dziecięcej radości SERDECZNIE ZACHĘCAMY do dokonywania wpłat na ponizsze konto. Liczy się każda kwota jaka mozesz wspomóc tą akcję. Pierwsze wpłaty juz sie pojawiły - także jeedzieemy z tym koksem.
Jak zwykle zbiórką zajmuje sie klubowy Skarbnik, solidna firma - Bruner
Michal Kaminski
ul Brzozowa 1b/5
83-110 Tczew
Konto w BGŻ SA
02 2030 0045 1130 0000 0532 9510
w tytule przelewu proszę o dopisek "Dom Dziecka + (twój nick z forum)
lub bez nicka jesli chcesz byc anonimowy
Brunio! ... Może wrzucisz listę ofiarodawców na forum aby zdopingować innych do szybszych przelewów? Mikołajki już bliziutko, więc proszę, nie ociągać się!!!
hej,
wyplaty jeszcze nie bylo ale tez wplacilem....
moze nie za duzo ale tyle ile mogle....
Każdy grosz - na wagę złota!!!
Byliśmy tam już dwa razy, więc byłoby dzieciom bardzo przykro, gdybyśmy nie pojechali w tym roku, bo daję głowę, że czekają i zastanawiają się, kiedy będziemy.
Wysany: 2006-11-25, 00:23 Re: ... ::: POMOC DLA DOMU DZIECKA ::: ...
nokerman napisa/a:
Witajcie
Wzorem lat ubiegłych chcemy znowu zorganizować prezenty świateczne dla dzieci z Domu Dziecka w Rownem. Więc jeśli chcecie się w jakikolwiek sposób przyczynić do dziecięcej radości SERDECZNIE ZACHĘCAMY do dokonywania wpłat na ponizsze konto. Liczy się każda kwota jaka mozesz wspomóc tą akcję. Pierwsze wpłaty juz sie pojawiły - także jeedzieemy z tym koksem.
Jak zwykle zbiórką zajmuje sie klubowy Skarbnik, solidna firma - Bruner
Michal Kaminski
ul Brzozowa 1b/5
83-110 Tczew
Konto w BGŻ SA
02 2030 0045 1130 0000 0532 9510
w tytule przelewu proszę o dopisek "Dom Dziecka + (twój nick z forum)
Ludzie!!! Czytajcie cały temat a nie na wyrywki!!!
lub bez nicka jesli chcesz byc anonimowy
o przepraszam żeczywiście jakoś od razu przeleciałem w dół strony rozumiem że każda suma bedzie mile widziana nie ma jakiegoś wyznacznika wielkości składki??
:oops: o przepraszam żeczywiście jakoś od razu przeleciałem w dół strony rozumiem że każda suma bedzie mile widziana nie ma jakiegoś wyznacznika wielkości składki??
Synku!!! Przeczytaj ten temat od początku do końca i dokładnie, bo też jest napisane, że:
KAZDY GROSZ NA WAGĘ ZŁOTA!!!
....... i proszę nie zadawać już głupich pytań po raz setny!!!
Ofiarodawcom dziękujemy za dotychczasowe wpłaty i prosimy o dalsze.
Chyba nie jesteśmy z kamienia??? Dzieci czekają!!!
Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-11-25, 12:52
synku dobre dobre i ja wpłaciłam już kasa bedzie 27 na koncie hehehhe synku Mariolko bomba
Miruska