Napisz do Kosy (Kosa) on urzęduje chyba we Wrocławiu więc nie tak daleko od Złotoryji , gdyby jednak nie dał rady to daj jakies namiary to już podjadę i Ci lookne
jestem jestem, tak ja Ci juz napisalalem z checia bym podjechal ale zaczelo sie zakonczenie roku w firmie i siedze od rana do wieczora nad papierami, moge podjechac wieczorem ale co to za ogladanie auta noca, zreszta jak chcesz 100km to pod nosem prawie, ale mechanik ze mnie zaden
pozdr
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
Ostatnio zmieniony przez Kosa 2006-11-29, 07:36, w caoci zmieniany 1 raz
yo!
shreku mam dla ciebie bardzo dobre info mój sąsiad ma na sprzedaż MOSKWICZA stan idealny pchac i jechac decyduj sie bo juz wczoraj z nim wszystko obgadałem niemgół uwierzyc ze znam SHREKa jego uposledzona psychicznie i fizycznie córka chce sie z Toba chajtac wiec moskwicza dostaniesz za free
aloha
yo!
shreku mam dla ciebie bardzo dobre info mój sąsiad ma na sprzedaż MOSKWICZA stan idealny pchac i jechac decyduj sie bo juz wczoraj z nim wszystko obgadałem niemgół uwierzyc ze znam SHREKa jego uposledzona psychicznie i fizycznie córka chce sie z Toba chajtac wiec moskwicza dostaniesz za free
aloha
Co z tą laską, zapodaj te zdjęcia bo znowu noker skasuje moje posty Chłopak sie zestresowal i twierdzi że nie na temat pisze a przecież w offie wszysko jest nie na temat
zadowolę się skromną dwulitrówką nom albo 1,8litrówką isówką
U mnie ostatnio przybyło e36is, jest jeszcze na niemieckich wiec nie wiem czy zostaje czy tylko chłopaki wrócili nią i jest na sprzedaz, z zewnątrz pozytwnie sie prezentuje tzn. całkowity oryginał, prosta itp. bede miał chwile czasu to podjade i sie spytam co i jak i ja obejrze jekby co.
[ Dodano: 2006-11-29, 10:58 ]
korzuch napisa/a:
yo!
aloha
korzuch dla kumpla to opchniemy tą Wołge do zadań specjalnych co?