Ludzie, jakby mieisiąc temu ktoś Wam powiedział, że Polacy wrócą z medalem z mistrzostw świata w siatkówce, to byście kazali mu się stuknąć w czoło. Tak więc GRATULACJE dla reprezentacji !
PS. I bez biadolenia
Pzdr.
No niestety mecz finalowy przegraliśmy już w szatni....
Do tegop doszla kontuzja Gacka naszego libero...
W pierwszym secie wszyscy patrzyli na niego i sami się asekurowaliśmy zamiast grać
Drugi set przegrany na własne życzenie....Wygrywaliśmy przez cały set było już 20-18 i 21-19
i wtedy nastąpiło rozluźnienie...Najpierw zagrywka w siatkę a potem seria blędów...
Trzeci set to już chyba brak wiary w zwycięstwo...
Trzeba jednak przyznać że na Brazylię dzisiaj nie było mocnych. To genialna drużyna...
Z kolei w nszym zespole nie funkcjonmowało przaktycznie nic....Tylko przyjęcię zagrywki na normalnym poziomie reszta to porażka....
Ale i tak wielkie GRATULACJĘ dla Naszych siatkarzy...
Jakby nie patrzyć to największy sukces od 30 lat...
Dostarczyli nam wielkich emocji...
Stałem się złym prorokiem niestety.
To,że przegrali to nic strasznego najgorsze,że polegli jak by byli zupełnie nie z tej ligi.
Troche wstyd,że brazyli finał przyszedł tak łatwo ale cóż to wyraźnie nie ta liga.
a ja sie siatką nie interesuje i pojęcia nie mam kto rządzi w tych klockach, ale skoro dziś cała familia oglądała mecz to i ja troche podpatrzyłem, całkowitym zbiegiem okoliczności było to że ubrałem sobie dziś moją ulubioną koszulke Brasil , siora sie na mnie dziwnie patrzyła a ja nie mogłem zajarzyćo co chodzi
Tommec ma całkowitą rację!!! mnie najbardziej wkurza takie piepszenie... i to naprawde jedna z narodowych wizytówek Polaków- ciągle narzekania, zle i nie dobrze... chodzby nie wiem jak było:mad:
Ja jestem dumny z naszych chłopaków!!! Pieknym stylem pojechali do samego finału, i racja nikt by nie pomyslał wczesniej a wszystkim sie zrobiło mało bo nie ma złota
Brazylia gra swietnie nie ma zadnego ale, jednak wcale nie dużo lepiej od Polski!!! Porównajcie sobie styl gry z poprzednich meczy i dzis brazyli...
Każdy kto kiedys grał choć troche w siatkówke wie że nawet naprawde nie wielka różnica w pewnych parametrach może sprawić zę drużyna nie jest w stanie rozwinąć skrzydeł w czasie meczu przez co zaczyna sie wszystko walić... tak jak np. dzis i to nie jest wina słabości, mniejszych właściwości itp, tylko tak jak mówie kto kiedys grał wie o co lotto...
Jakbyśmy tak w piłce nożnej doszli do finału i mimo jego przegranej o srebrze by było przez następne 40lat, a do siatkarzy jakies plonsy... tak jak po meczu pewien prezenter " no niestety mimo takiej porażki jedynie na pocieszenie może pozotstać nam uchonorowanie dla najleprzeg rozgrywającego..." A puknij ty sie w głowe olampiku truskawaka i cała reszta tak myslących!!! Drugie miejce na MISTRZOSTWACH ŚWIATA i za to dla naszych chłopaków wielki DZIA!!!
mogę się załozyc ze gdyby zdobyli złoto to wszyscy i tak by im jechali ze mieli fuxa
Polska
nie jakbyśmy zdobyli złoto to wszyscy by narzekali ze szkoda że niedopbyliśmy reszty indywidualnych nagród a tak tylko mamy złoto...(tak jak te srebro)