Witam Jestem tutaj nowy i od razu pochwale Wam sie moim autkiem Jest to BMW 750iL model E32...Wersja rzadowa, rok produkcji 1993,Pojemność 5.0 V12, silnik niezanieczyszczony LPG,Jest to wersja LONG czyli dłuższa podajże 12cm od normalnej siódemki, a teraz pare fotek i mały opisik
Wyposażenie:
- el. szyberdach
- el.szyby 4x
- el. lusterka 2x
- el. + programowane + podgrzewane fotele przednie jak i tylne
- PDC
- ASC + T
- ABS
- Klima 2x
- Skorzana tapicerka
- domykanie klapy bagażnika (niewiem jak to sie nazywa po fachowemu )
- drugi akumulator w bagażniku
- Pancerne szyby ( 1,5cm grubości )
- Alufelgi Na fotkach zimówki Na wiosne jakieś 19 cali
- Wspomaganie Kierownicy
- Tempomat
- Komputer Pokładowy 2x
- NIVO
- Automatyczna skrzynia biegów ( przełożenia Sport, Econo i Zima)
- Webasto
- Ciemne kierunki przód
- Czerwone Lampy Hella tył ( dołożone przeze mnie )
- Podgrzewane Klamki
- Kolor: Diamandschwartz Metalic
- Pakiet nagłośnienia BMW Bussines 10głośników + wzmacniacz (oryginał BMW) radio chwilowo wyjete bo wpisałem kod 3 razy źle
- 2x Airbag
- Brak instalacji LPG i nawet niema takiej opcji zeby zakładać
- Wersja SHADOWLINE
Wyposażenia jest dużo W końcu to wersja rządowa, oczywiście niewymieniłem wszystkiego co posiada to autko, napisałem to co pamietam
Spalanie: Hmm.... Ciekawe Ile wlejesz tyle spali A tak na serio w trasie 16/100.a w miescie ciut wiecej
Silnik: 5.0 V12 300KM
Osiagi (mierzone) : 5.9 do setki, 14 sekund do 160km/h
Plany: Hmm.. raczej nic w silniku Ewentualnie w miejsce seryjnych filtrów powietrza beda 2 stozki, a z wyglądu to tak: 18 lub 19 calowe felgi, lekkie obniżenie przodu, przyciemnienie wszystkich szyb i to by było na tyle
Fotki ( niewyraźne sa troszke, ale niestety wyszły ciemne i musiałem je rozjaśniać.. wina aparatu ) Ale postaram sie o lepsze :
Dzisiaj skonczyłem zakładanie ringów z przodu oraz lamp Fotki dodam jak tylko bede miał dostep do aparatu bo moj poszedł na gwarancje
POZDRO
Ostatnio zmieniony przez center 2006-12-06, 00:05, w całości zmieniany 1 raz
do setki napewno nie ma 5,9 czy 14s do 200... wiem z autopsji rodzinnej
1993 rok??
musze cie rozczarowac ale to nie realne... masz stare drewko stara skore stara popielniczke...
masz wlew oleju juz z przodu wiec z takim wnetrzem auto jest z 1991 lub z poczatku 1992...
jesli mialbys ta 7 z 1993 to by miala chocby metalowe klamki w srodku... bo byly montowane od 2 polowy 1992...
masz tylny dzrezak z czujnikami a przeni juz nie... mnie sie na 7 nie podoba sczegolnie jesli rezkomo jest z 19993..
Dixi czujniczki mam tez z przodu A co do rocznika to w papierach niemieckich mam wpisany dokładnie 1993 rok... Wiec ja niewiem 14 s. ma na 100% do 160km/h Mierzone
Co do reszty kolegów.. Widze że autko Wam sie spodobało I dzieki za miłem komentarze Fotki bede aktualizował jak tylko bede miał wolny czas i dostep do apararu bo mój jest na gwarancji Dzisiaj pomaluje raczej jej mordke na czarno bo max mi sie to podoba Wiec z przodu zostanie mi tylko zmiana lamp drogowych na ciemne
_________________ ...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...
noo jesli ma w papierach 1993 to albo jest to pierwsza rejetracja... albo ktos wymienil ci cale wnetrze od starej wersji...
ale wsyztsko by wyjasnilo jak bys podal numer vin...
OK Wieczorem napisze numer VIN bo nawet nie wiem gdzies sprawdzić te wszystkie dane które wynikaja z tego kodu A tymczasem lece sie uczyć bo mam egzamin w szkole na 16 Pozdro
Piekna gablota... Ehhh powrocilbym do V12... silnik, prowadzenie - poezja.
Co do gazu to sie nie zarzekaj. Tez mowilem ze za zadne skarby LPG nie bedzie, ale jak codziennie wlewalem za ok 150zl i to tylko do malego lansu po miescie to nie wyrobilem wkoncu i LPG zalozylem. Ale zycze Ci zebys nie musial tego robic. Zwlaszcza jezeli malo jezdzisz. Ja niestety jezdzilem dosc duzo.
Koniecznie przedni zderzak zrob bo nieestetycznie to wyglada.
Szerokiej drogi
No ładnia funia jak chcesz prawy wlot to gdzies mam akurat TEN za zbyie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jak moszesz daj numer vin chyba dasz?
bylbym wdzieczny... bo auto mi nie wyglda na 93 a jak dasz numer vin to sie dowiemy Dawaj numer vin i lepsze fotki auta
Z kolega Dixi'm doszlismy na GG do wniosku ze moje auto jest z grudnia 1991 roku 1 rejestracje miało 23.02.1993 wiec taki wpisano rok produkcji auta w niemczech... Numer VIN wszystko załatwił Jeżeli jutro odbiore aparat to dodam zaraz nowe fotki