Pytanie jak w temacie, pomiar zewnętrzny golenia wykazuje 51mm... jest to gruby czy cięki goleń ? Musze wiedzieć bo chce kupić zawias a nie wiem jaki ma być z przodu amor ... gruby czy cięki ?
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
hej,
z tego co wiem to IS ma gruby golen.... czyli 51mm
no właśnie ja nie wiem, dziś dla pewności zmierzyłem jeszcze raz... wychodzi dokładnie 51 mm ale z zewnątrz O ile się odbrze orientuje to żeby do środka zmieścił się amor to muiałby mieć jakieś 45 mm, bo przypuszczam że goleń ma ścianke gr.3mm dobrze rozumuje no dalej fachowcy, teraz mozecie sie wykazać [/scroll]
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
nawet jak dostaniesz nie ten co trzeba to mozna poduchy nowe kupic pod odpowiedni i jest GIT... ja tak mialem... czekalem na zamowiony KIT KONI prawie miesiac czasu.... z tylu wszystko pasowalo a z przodu.... nie... zamowilem poduchy NOWE i wszystko bylo OKa.. poczatkowo tylko z tylu chcialem powymieniac poduchy bo byly tanie ale w sumie wymienilem wszystko: poduchy, te plastikowe oslonki, piankowe, gumki slowem wszystko na NOWE....
jakub ale e36 to nie to samo co e30:PP jak kupisz nie ten amor to mozesz go wymienic ewentualnie albo sprzedac w e30 amor jest wkladem i kupujesz w zaleznosci jakiej masz srednicy kolumne mc persona i wkladasz go do srodka stad to pytanie:))
ps 51 to na 1000% groba golen tak samo jak w 325 i ecie zreszta is ma extra zawieche jak na 4 cylindrowke:)))
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
jakub ale e36 to nie to samo co e30:PP jak kupisz nie ten amor to mozesz go wymienic ewentualnie albo sprzedac w e30 amor jest wkladem i kupujesz w zaleznosci jakiej masz srednicy kolumne mc persona i wkladasz go do srodka stad to pytanie:))
ps 51 to na 1000% groba golen tak samo jak w 325 i ecie zreszta is ma extra zawieche jak na 4 cylindrowke:)))