no nieźle. jedynie do czcionki można mieć zastrzeżenia.
za mało germańska za bardzo cultstyle'owa.
nie mówie żeby walnąć ordynarną "szwabicą", bo wtedy będzie
wyglądało jak nazi stronka, ale coś takiego jak masz w podpisie
wydaje się być OK.
ni9eźle sie zapowiada
szkoda że ja właściwie tylko włączyć kompa umiem bo w innym przypadku bym się zaoferował do pomocy, tak czy inaczej ludzi mających o tym pojęcie na forum z pewnością nie brakuje także myślę że bez problemu ktoś Ci pomoże w tym ciekawym przedsięwzięciu
URBI a moja fura to gdzie-mam nadzieję, że w tle będzie widniała moja czarna??????????????????????????????????????????? Od kogo wyszedł ten cały cały zamęt jak nie ode mnie-chodzi oczywiście o STAJL!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-15, 01:14
zamiast tego kurfa bananowo pedalskiego golfa III cabrio z drugiej fotki wstawilbym klasyka golfa I ewentualnie golfa II.jezeli ma byc audi bo chyba tam widze tylko w coupete.
zamiast tego kurfa bananowo pedalskiego golfa III cabrio z drugiej fotki wstawilbym klasyka golfa I ewentualnie golfa II.jezeli ma byc audi bo chyba tam widze tylko w coupete.
taa... a e30 w środku mogłaby być w wąskiej lampie i w jakimś jaśniejszym kolorze - fajnie by się zgrała z białą... Czcionka dobra
co do czcionki to taka powinna byc jak juz german...
strona oczywiscie w czerni, co do wyalazkow typu zbajerzone golfy jetsem z bardziej klasycznym podejsciem czcionke moge wyslac na maila bo mam plik pozdro
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Jacek pamietaj ze tu musi byc jeszcze jakas zawartosc retoryczna na stronie wiec to na dole po lewej musial bys pomniejszyc tak to jest kozak (tak zeby tekst wchodzil miedzu G a S ... rozumiesz ? czcionka moze zostac - troche wyglada jak ganksta paradajs from ameryka ale jest spoko i pasuje klimatem
nie ma literki ł w GŁOWNA
Cieszę się że ogólne wrażenie jest dobre. Ł dorobię bo ta czcionka niestety nie posiada polskich znaków.
marvin, typowo grmańską czcionkę (i jej podobne) odpuściłem z dwóch powodów:
1. Strona wyglądałaby jak Allgemeine Zeitung.
2. Taka czcionka wydaje mi się zbyt "ciężka".
Jeśli projekt Wam pasuje to nie ma problemu z dostosowaniem na potrzeby www
Wieczorem wrzucę jeszcze to samo tyle że ze zdjęciami samych beemek
no właśnie to ma być strona ogólno germańska czy tylko bmw?
dzięki i pozdrawiam już coraz bardziej świątecznie
no wlasnie raczej ogolno germanska ... nie jest adres bmw germanstyle a germanstyle ... stad to audi i jakis vw ... wybralem pierwsze lepsze foty i mozna oczywiscie zmienic.
jacek walnij do mnie na gg