Jak bedziesz zamawiał to dwie sztiku :D:D:D:D kase puszczam przelewem,mam jedna oslone miski do e30 ale robiona metoda domowa jak ktos chce moge mu oddac.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-10-03, 22:39
ale z was łosie
to jest osłona skrzyni i ja mam taką, ale jak na nia czasami spojrze to widze, że również się przydaje (garby )
P.S. osłona ta jest w pełni funkcjonalna tzn. jest pełen dostęp do korków spustowych skrzyni i sama osłonę, jak widać, łatwo za/zdemontować, bo trzyma się na 4rech śrubkach
Orginalna osłona miski, tak jak wspominałem do znalezienia w ETK, wygląda tak, że jest kilka (6-7) wzdłużnych szyn zagiętych z przodu do góry na 2 poprzecznicach które tak jak w/w osłonę przytwierdza się śrubkami w 4rech miejscach do podłuznic czy tam beli pod silnikiem, nie wiem, ale na pewno łątwo się połapać
moze uda mi się strzelic fotkę, ale nie jutro ani pojutrze ...
z tego co wiem orginal jest plasikowy i oslania wszystko na okolo tylko nie mise (jest w nim wycieta dziora na nia e30 320 90 r)
Ta plastikowa to ja mam i nie wiem co ona ma chornic.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Anonymous Go
Wysany: 2004-10-04, 12:57
tak bajer zeby silnik byl czystrzy (orginalnej oslony miski nie ma bylem w serwisie i pytalem)
jakby ktoś miał wymiary tej ochrony to niech pisze, nie jest to trudna rzecz do zrobienia pod warunkiem ze sie ma dokladne wymiary, każdy spawacz to zrobi , a mysle ze koszt bedzie mniejszy niz te ok. 500zł
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-10-04, 14:05
dzięki nokerman ... a teraz jak ktos uie spawać to niech leci na skup złomu, zakosi kilka katowników, pomierzy pod autkiem i do roboty, a zdjęcia na forum proszę