Witam.
Chciałem przedstawić moją bunie Na poczatek fotki kiedy jeszcze była u poprzedniego właściciela. Chętnie wysłucham waszych uwag i sugestii
a tutaj mamy stary poczciwy m20
A teraz kilka fotek tego co udało mi się zdziałać. To jest dopiero początek moich prac nad bunią wiec prosze o sugestie i rady:) Od razu tłumacze sie - znaczek na masce... tak jest czarny ale tylko dla tego ze pewien pan podmienił mi znaczek na jakiegoś trupa i postanowilem dla "jaja" zalozyc czarny puki nie skąbinuje orginału..
Skórka ale docelowo będzie cos z trzymaniem bocznym do lansu jest niezla ale nie sprawdza sie w zakrętach..
A co tam wystaje z pod maski hmmm czyz by to byl...??!!
TAK to m50b25 swaped by >Puz <<-- Polecam!
A teraz specjalne Podziękowania dla:
bmwm <--za dobry kontakt
Puz<-- za super swap
Dzięki panowie:) To by było na tyle mam nadzieje ze choć troche fotki sie podobały.. Pozdrawiam i zycze Wesołych Świąt
Piękny środek ! Wygląda jak nowy...Tylko felgi by się przydało zmienic jeszcze ! A co do swapa to ile cię to wszytsko kosztowało bo zastanawiam się nad podobnym ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Dokładnie jesli chodzi o cene to do Puza na prv zapraszam . A jeśli chodzi o felgi to planuje jakieś 9 cali na tyl i 7 na przod oczywiście 16 moze nawet 17 zobaczymy.. Pozdrawiam
Miałem okazję się przejechać i jestem pod wrazeniem m50!! Na m20 w ogóle nie chciał jeździć a z tym silnikiem wciska w fotel. Chciałem zerathu namówić na małe ściganko z moim japończykiem, ale on nie chce teraz bo zimno a szkoda bo w styczniu zmieniam nissana na BMW...
Brakuje jej jeszcze gleby i większych kół, wtedy będzie naprawdę super
pozdro
ale jak ma sie jezdzic po łodzi z niskim zasieszeniem to idzie jajo zniesc.same dziury i tory tramwajowe
moze mi sie tylko wydaje ale na zdj. z otwarta maska widac ze przednia czesc silnika jest wyzej niz tylna . nie ma poziomu.tak ma byc czy to tylko złudzenie
nie sciemniajcie tylko piszczie ile kosztuje taki swap zeby kazdy wiedział. bo jak przypuscmy 100 osob zacznie pisac na pw to malo komu bedzie chcialo sie odpisywac
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Witam tak jak poprzednicy musza być jakieś spoko Fele(przynajmniej jak dla mnie) i będzie super silnik ładnie wygląda. zerathu to ty chciałeś kupić ode mnie m50? Łódź Lublin to w sumie nie tak daleko mam nadzieje ze w przyszłym sezonie spotkamy się na jakimś spocie i będę mógł zobaczyć co tam wyrzeźbiliście. Jak dla mnie to tez możesz rozpisać ile kasy w to wtopiłeś pozdrawiam
Silniczek jest dobrze wypoziomowany moze to zludzenie na zdjęciu. Felgi bedą na lato:) a co do zawiechy to jakiś gwint pewnie zagości bo tak jak kamil.k mówi w łodzi to ciezko bedzie na nie regulowanej zawieszce ostatnio na tej zawieszce urwalem kawalek dokładki.. daniel325 mozliwe ze u ciebie silniczka tez szukalem, duzo czasu spedzilem na szukaniu dobrego źródła..az trafila sie okazja.. hehe napewno bedzie okazja pogadać na jakimś spocie . Cena nie była zaporowa:) Puz napewno pochwali sie wam jaka cena takiego swapiku.. moge wam powiedziec ze mieści się między 6-8 tys.. Pozdrawiam i dzieki za pozytywne komentarze i sugestie:)
no moje zdanie znasz!!! jak zrobisz to o czym rozmwialismy bedzie super.
silnik jest tak samo ustawiony jak M50 w oryginale.
cena? pisalem juz kilka razy ile to kosztuje wiec zadna nowosc
Będziesz autkiem śmiagał non stop, lato zima??
Bo ja ostatnio przy m20 leeeeeko dłubanym wylądowałem na torach tramwajowych... przy 45km h, na trzecim biegu i lekkim gazie... a jakby było te 20 Km więcej... to nie wiem co by było...
Dzisiaj kupuję worek cementu i do bagażnika
hehe teraz autkiem nie jezdze mam dyfer seryjny i na 3 biegu na zakrecie potrafi mi pojsc bokiem nie mówiąc juz o torach albo pasach.. więc odpada czasem sobie tylko jezdze dla fanu postrzelac boki ale o wyjezdzaniu na miasto nie ma mowy czekam na wiosne Pozdro
Tył napęd jest najlepszy.
Ja jechałem po lekkim(!) łuki i wpadłem przez krawężnik na tory pomiędzy którymi nie ma płyt betonowych, tylko kamienie tak, jak na PKP
Hehe mialem taką samą przygode z pol roku temu na m20b25.. wywalilo mnie na przystanek trawajowy na szczescie skonczylo sie na felgach, misce olejowej, chłodnicy oleju i napewno kilku innech rzeczach o ktorych juz nie pamietam Ale jak to mówią zeby sie nauczyć chodzic trzeba upaść czy jakos tak..