a tak na powaznie zawsze mam w Buni w tym okresie pare takich kawałków, działa uspokajajaco (w małych ilosciach), co de fact jest bardzo przydatne gdy jest sniezek...
Ostatnio zmieniony przez Melis 2006-12-20, 00:23, w caoci zmieniany 2 razy
1-Jak juz zzassałeś- klikasz prawym przycickiem
2- nastepnie "rozpakuj tutaj" po czym otrzymujesz folder "Swieta"
3- wchodzisz w niego i masz tam piosenki równiez skompresowane
4- postepujesz jak w punkcie 1 i 2
a ja nie lubie swiat, nie lubie takiej muzyki ... i w ogole ... buu
to jak ja dla mnie świeta to jeden z najgorszych okresów w roku. może dziwne ale nie lubie tego siedzenia przy stole z rodzionka to takie sztuczne mi jest że wiekszość ludzi widze tylko albo na świeta albo na pogrzebach
jak mozna nie lubic swiat jedna z niewielu okazji kiedy mozna wypic i pogadac z cala rodzina.ja jedna połowe swojej rodziny porzucilem i swiat z nimi tez nie lubiłem ale druga połowa jest ok
fakt ze czasem z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciu ale ja nie mam na co narzekac
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
teraz powinno byc lepiej z muza...
wkleje reszte jutro bo juz mi sie nie chce.
Co do swiat to szczerze spedził bym je najchetniej samemu, słuchajac takiej muzyczki, ciągle leżac na kanapie i ogladajac bzdurne filmy popijajac %, tak poprostu nie robił nic... i zapomniał chociaz przez chwile o problemech etc.- swiety spokój od wszystkiego i wszystkich, w wigilie spodkał sie przy stole z rodzina, a pózniej ciąg dalszy tego co wyzej az do sylwestra, gdzie wybrałbym sie na imperez po której przez nastepny tydzien mialbym problemy z dojsciem do siebie