Wysany: 2006-12-20, 20:58 szukam sprzedającego jakiś czas temu auto
Witam
Szukam kogoś z forum kto jakiś czas temu sprzedawał złotą ETĘ na tymczasowych blachach z niemiec , w sedanie, i to chyba w woj.mazowieckim.
Cena o ile pamiętam albo 3200 albo 2300 (ta druga lepsza)
Być może oferta jest aktualna?
Zgadza sie, w sierpniu sprzedalem zlota ete (bronzitbeige metalic), sedan, ale nie na niemieckich tylko na polskich blachach i w woj pomorskim, wiec to raczej nie ta. Aktualnie jezdzi nia Kafarek.
To fakt... TYLKO znaleść wąską lampę w super stanie nie jest wcale łatwe, swap można zrobić zawsze Pozatym nie wiadomo do jakich celów kolega szuka samochodu...
pozdro!
Gdybym znalazł ete w fajnym stanie i za dobrą kasę to bym zaryzykował.
318 to nie to,kidyś jazdziłem 320 z 88r i do dziś jestem pod wrażeniem tego auta.
Tak naprawdę nieznam nawet możliwości 4-ro cylindrówek bmw ,ale po opiniach ludzi choćby z tego forum jestem za 6.
SZukam dla siebie drugiego auta które bym zachował na długi czas i używał "od święta", byle zachować je w jak najlepszym stanie bez żadnego gazociągu
Lukas nie licze na cud że dobrze utrzymane 325 ktoś będzie sprzedawał w Polsce po dobrych pieniądzach,bo wiem że nie łatwo znależć w fajnym stanie, a te które są mają przesadzone ceny,
Już prędzej 320 z młodszych roczników 89-91 co też jest nie głupią opcją