Z nudów cyknąłem w końcu kilka fotek mojej "nowej" Beemie, którą przywiozłem pod koniec października.
Produkcja 12.1995 - I rejestracja - 07.1996, przebieg 190 tysięcy
cosmoschwartzmetallic
silnik 1,8 M43
fele oryginał BMW 16" 5 szt. - miałem zmieniać, ale wraz z oponami są w idealnym stanie więc pewnie zostaną, a dorzucę tylko dystanse
2 poduchy, deska w patyku, szary welur
tempomat, centralny zamek, elektryczne lusterka, antena w szybie
stan ogólny db+
Zmieniłem już lampy z tyłu i kierunki przód, autko dostało alarm ze sterowaniem CZ.
Rygielki aluminiowe.
Uzupełniłem wszelkie brakujące drobiazgi.
W środku zadomowił się też Alpine.
PLANY:
Na pewno dojdzie skrzynia ze wzmacniaczem i głośniki.
Na wiosnę niższy zawias.
Końcówka wydechu.
ELEKTRYCZNE SZYBY.
siwa skórka
CB
Może ściemnię szyby, ale wtedy pewnie lipa z wyjazdem za granicę, a nie podoba mi się bez przyciemniania przednich.
Zastanawiam się też nad czarnym grilem i black hella, ale nie wiem czy nie gryzłoby się z chromami wokół szyb.
nie swiruj srodek jest kosmiczny nie ruszaj go !!! tylko ten motor nie bardzo. ze zdjec wiedze ze masz czym latac wiec rozumiem. Autko ladne chyba nie byles nim w Równem?
Środeczek fajny, ale od dawna mi się marzy skórka. Poza tym środek jest jasny szary, a na tych fotkach po ciemku wyszedł kremowo trochę.
Oprócz tego w środku wstawię alu-ringi zegarów - nie zapomnę jaki był efekt tej operacji w e30.
ps. furka była w Równem
No silniczek to względy ekonomiczne - conajmniej 120 km dziennie i te j@#$% KORKI!
Ulala, ale bryka Slicznie, co do srodka to w jakis sloneczny dzien cos pstryknij i zobaczymy "dzienna" wersje. Ale nocna jest przepiekna. Felgi to zmien jak juz te Ci sie znudza, bo nie ma sensu teraz inwestowac. Nie rob czarnej helli i czarnej nery, bo srednio sie z chromem wspolgra.
hej,
koniecznie zmien cos w srodku... ale tylko RADIO bo wogole tam nie pasuje...
a tak furka zupagut.... i jak mowili przedmowcy - szkoda, ze nie m50....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
hej,
Radyjko?
Nie no alpinki nie zmienię, ale szkoda, że jest szara.
Niestety nowa 9812 w czarnym panelu była i jest nieosiągalna.
Pociesza fakt, że ładnie cyka
hej,
Radyjko?
Nie no alpinki nie zmienię, ale szkoda, że jest szara.
Niestety nowa 9812 w czarnym panelu była i jest nieosiągalna.
Pociesza fakt, że ładnie cyka
Siemka
Co do car-audio to ja bym sie zastanowił nad fabrycznym Busunesem z Cd i wzmakiem i zmieniarką do tekiego auta bardzo pasuję fabryczna inst. Ja zastanawiam sie nad przejscie nad fabryczne komponenty sprzetowe takie jak radio zmieniarka i wzmacniacz!!!
... autko naprawde ladne ... podoba mi sie, jednak chce zwrocic uwage ze 518 e34 sa czesto drozsze niz 520 czy 525 .. auta nastawione na ekonomie sa w cenie ... szczegolnie jest oferuja tyle komfortu i tak piekne wnetrze jak w twojej ... nic bym tam palcem nie tknął
Dzięki za dobre słowo.
Szukałem 525i - chciałem zaryzykować, bo dużo jeżdżę, ale właśnie cenowo trafiła się ta 518i, utargowałem do 1900 euro, więc jak na rocznik i stan to wydaje mi się atrakcyjnie.
To tak jak Robocop napisał M43. Jestem w szoku, bo w porównaniu z moim byłym m40 w e30 to jest to zdecydowajnie przyjaźniejszy silniczek.
Ogólnie autko naprawdę atrakcyjnie się prezentuje, ale wolałem zwartą e30. Z drugiej strony ze względu na stan szkoda mi jej sprzedać, więc chyba zostanie, a jak dobrze pójdzie to po nowym roku ruszy projekt warsteiner II.
Korci mnie, żeby coś przy e34 podłubać, tymbardziej, że narazie ciepło w garażu, ale nie lubię festynu. Więc ringi na zegary są w drodze. Zastanawiam się bardzo nad black hella no i ten grill czarny.
wyglądało by to mniej więcej tak - sory za słabą jakość