HEHEHE Ja myśle że administratorzy popłyneli z wiązku z pożegnaniem i przywitaniem nowego roku i troche o forum zapomnieli buheheee . Na szczęście już nareperowali i jest oki
Pozdrawiam wszystkich i życze szczęśliwego nowego roku.
... to dopiero drugi raz w hisotrii z tego co pamietam ... grudzien był miesiacem wolnym od pracy w wiekszym stopniu niz inne miesiace ... przez co mielismy wiecej czasu na konwersacje w postach
Skarcic mozna admina za wstawienie obrazu .. przez co niemozna było kozystac w forum juz o godz 00.01 1.1.2007r
hehe powiem szczerze ze tylko utwierdziłem sie w przekonaniu ze jestem uzależniony od forum... dobrze ze był okres sylwestrowy i po świetny wiec działo sie troche i tylko dlatego sie jakos trzymałem...
forum umyslnie skopalismy na 48godzin przed sylwestrem
żebyście matoły jedne przejrzeli na oczy z jakimi laskami na impreze idziecie,
a nie tylko beemkai i beemki i forum
bal za pasem, panny sie malują, pacykują, fryzują i wogóle
a tu po 600MB transfery
a że nie wystartowało punktualnie (o czym mnie poinformował nasz wierny fan PioterW o godzi 0:55 ) to fakt
bo pod odcinke było
a po pijaku nie administruje
ani kieruję
PZDR
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
no ja w akcie desperacji zalogowalem sie na cultstyle.pl jessssssuuuuuu co za lipa dobrze, ze juz jestescie
wszytskiego naj w nowym
Wysany: 2007-01-02, 01:08
nokerman napisa/a:
a że nie wystartowało punktualnie (o czym mnie poinformował nasz wierny fan PioterW o godzi 0:55 ) to fakt
zawsze do usług Panie Administratorze - nie wszyscy rozbijali się po imprezach, a po obejrzeniu przez okno sztucznych ogni fajnie byłoby wpaść na forum ... a tu administratory zachlały
a faktycznie musiałeś być pijany, skoro wysłałeś mi życzenia noworoczne