Wysany: 2007-01-02, 18:40 Jakie stawki dla kierowców zawodowych ?
Chodzi mi o stawke od kilometra dla kierowcy busa, chodzi o wyjazdy zagraniczne wiec chodzi tez o stawke za diety, za wszelkie odpowiedzi i zorientowanie byl bym wdzieczny, kolega pracuje jako driver zagraniczny na busie i sie pyta jakie sa stawki, bo cos mu chyba szef skąpi. Pozdawiam.
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Witam kolege.ja tez jezdze na busie za granice i powiem tak,ja mam placone od frahtu a nie od kilometra,ale to niepowinno miec wiwkszego znaczenia,bo jedno i drugie jest mniejwiecej tak samo placone,jak niema powyzej 3tys to nieh zmieni pracodawce.
_________________ BMW 318...m10. POZDRAWIAM ARECKI
Niech porozmawia z innymi kierowcami, najlepiej podczas przymusowej pauzy na parkingu lub przez CB radio Fakt, że od jakiegoś czasu kierowcy mają całkiem niezłe zarobki ze względu na sporą ilość pracujących za granicą, także teraz raczej szefowi powinno zależeć aby zatrzymać u siebie dobrego kierowcę.
Pozdrowienia dla wszystkich kręcących sterem za pieniądze
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
No ja jeżdze za granice tyle że ciągnikiem z naczepą i dieta moja wynosi za każdy dzień poza krajem 42 e poza tym mam stałą pensje . Jeśli chodzi o diety to niema znaczenia cz jeżdzi sie busem czy Tirem i stawka ustawowa wynosi właśnie 42 euro