BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Rozłam w PO ? O co Kaman ?
Autor Wiadomo
Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-01-03, 00:48   Rozłam w PO ? O co Kaman ?

KLIK
Weźcie mi to wytlumaczcie , bo choc interesuje sie polityka to tego juz nie czaje ,
czy to zamierzone odejscie ?(czyt manipulacja)
czy moze rokita specjanie na zlosc tuskowi poparl kandydata pis z krarau ?
Czy wogle jak to juz jest
Ja juz narawde przestaje tych ludzi rozumieć , niewiem czy z tego niezadowolenia po wyborach juz im testosteron do lba przecieka , bo zaczynaja byc jak stado kiboli ktorzy z braku zainteresowania wroga zaczynaja sami siebie nap&^& (naparzać).
Niewiem sam do tej pory wydawalo mi sie ze PO to najbardziej zdrowo rozsadkowa partia w pl
:shock:
:sad: :?:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-01-03, 01:01   

zdroworozsądkowa, bo łatwo być w opozycji - polityka, to jedyna dziedzina życia w Polsce, co do której nie umiem już być optymistą :???:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2007-01-03, 01:10   

wogle on ajakies wypowiedzi tez dziwne miała ze chce robic partie chrzescjijansko jakas tam do teh pory myslalem ze oni sa Żydami a teraz to juz sam niewiem czy to oni czy media zemnie debila robią :roll: Naprawde niezdziwi mnie juz nic , ciagle w mediach wszystko niedomowione niedpowiedziane pozostawione w domysle , naprawde brak mi juz słów.
A najgorsze jest to że jesli rokita przeszedlby do PISu to mocherki pójdą do giertycha

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-01-03, 01:17   

Gniewek89 napisa/a:
A najgorsze jest to że jesli rokita przeszedlby do PISu to mocherki pójdą do giertycha

nie zrozum mnie źle, ale spojrzałem w Twój profil i zobaczyłem, że masz dokładnie tyle lat, co przemiany w Polsce po obaleniu komunizmu - chyba nie sądzisz, że rozgryzłeś politykę?
przed wyborami parlamentarnymi OCZYWISTE było, że wygra platforma, a przed prezydenckimi Tusk był murowanym kandydatem

... kiedyś, ktoś o piłce nożnej powiedział, że to taka dziwna gra polegająca na tym, że po boisku biega 22 facetów za piłką, a na koniec zawsze wygrywają Niemcy :wink:

... poważnie - skup się na beemkach, bo to nie jest forum do politykowania :idea:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2007-01-03, 01:21   

nie no kazdy chyba wie na forum ile mam lat :mrgreen:
Ale bez kitu chialbym to ogrnąć jakoś , wiesz poukładać w głowie ale widze ze trudniejsze jest to niz sie zdaje.
Dlatego licze na swiatlejsze umysly ktore pomoga wyjasnic mi to i owo :mrgreen:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-01-03, 01:33   

spoko - tak się akurat poukładało, że okrągły stół też był w kwietniu 89 :wink: ... nie żebym się czepiał, bo to raczej fajnie być młodym :idea:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-01-03, 07:21   

yo!
chlałem szampana z donaldem i większego manipulatora to nie znam jak dla mnie to banda popaprańców z korzeniami w SLD i byłłych "komuchów" ciekawostka skąd OBOP miał takie duze dane na poparcie POmyleńców w moim zakładzie pracy i wszystkich jednostkach organizacyjnych pracownicy z rodzinami musieli wpisywac sie na listy poparcia gumy donald :mrgreen: a jeżeli to było robione masowo na skale całego kraju to juz chyba wiadomo o co kaman :mrgreen: a żona rokity to kto to jest jakis taki dziwny ormiański akcent :mrgreen:
aloha :lol:

pawelbach 

Skd: Otwock
Wysany: 2007-01-03, 08:04   

czy wy nie macie o czym gadac tematy o polityce zawsze koncza sie kłutnia :wink:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-01-03, 08:28   

a ja w wakacje robiac remont u pewnego goscia przez dwa tygodnie, codziennie musiałem sluchac ze rokita ma kochanke ktora nie chciala zaliczyc egzaminu jego córce (własciciela) :mrgreen:

Gniewek89 chcesz rozgrysc polityke :?: to bardzo proste . wiekszosc polityków lubi rzadzic.maja to we krwi i zrobia wszystko zeby rzadzic ( nie wazne czy dobrze czy zle ) oczywiscie pieniadze tez sie dla nich licza :lol:
ogolnie polityk to chorogiewka.tak bylo sto lat temu i dwiescie i za czasów liberum veto

omijaj poityke szerokim łukiem jak chcesz miec spokojne zycie, bo w kazdej chwili moze przyjsc do ciebie jakas aneta i powiedziec ze ja molestowales :lol:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2007-01-03, 10:19   

hehe tez prawda , tyle ze moja rodzina jest tak mocno upolityczniona ze poprostu bez niej niemoge sie juz obejsc , tyle że teraz to juz "czeba" czekać na jakiegoś "ino" kononowicza :lol: Który "wszystko zlikwiduje"

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-01-03, 18:04   

jeszcze jedno na potwierdzenie tego co napisałem wyzej

zapytaj kogos kto jest politykiem lub kims innym kto ma jakies stanowisko(radny itd.) czy jak chodził do szkoły to sie nie udzielał przypadkiem w samorzadzie itp. według mnie juz wtedy można sie zorientowac kogo ciagnie do władzy.tacy ludzie zawsze sa albo jakimis przedstwicielami samorzadu szkoły, klasy ,grupy itd . ich to poprostu kreci :lol:

zeby nie było w podstawowce byłem skarbnikiem i zastepca bo kolezanki byly wazeliniary :lol: a ja nie odrabiałem prac domowych z jezyka polskieogo i pani sie nie zgodziła ale za to pózniej sobie nadrobiłem w technikum i całe piec lat byłem przewodniczacym klasy :cool: :mrgreen:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysany: 2007-01-03, 20:19   

hehe to masz przygotowanie :mrgreen:

Bagor 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-01-04, 00:20   

kamil.k napisa/a:
a ja w wakacje robiac remont u pewnego goscia przez dwa tygodnie, codziennie musiałem sluchac ze rokita ma kochanke ktora nie chciala zaliczyc egzaminu jego córce (własciciela) :mrgreen:

Hehe to jakaś pomyłka, przecież on jest pedałem, więc chyba ma kochanka :mrgreen:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: