Buahahahahaha a to dobre - noker gdzies to wynalazł.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Hmmmmmmmmm a jakby tak przeszukac cała Italie mysle ze wiecej by sie wiecej takich rodzynkow.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
taki prosiak na lpg to nic... ja widzialem (czesto pod MAKRO w lublinie bywal) smart FT na pulawskich blachach z gazem... ciekawy jestem gdzie mial zbiornik (bo w FT nie bardzo mozna w bagaznik bo jest dostep do silnika)... ale to juz paranoja... matki cabrio latem maks po miescie zarlo MAX 6 litrow PB 98 jak ja maksymalnie wykorzystywalem suszareczke
A TAK NA MARGINESIE TO NIE PROSIAK kajen... tylko:
królowa brytyjska ma LPG w swoim RR - nie chodzi tylko o cenę paliwa, to tylko w naszym kochanym kraju ludzia patrzą tylko na cenę paliwa - w wielu krajach chodzi po prostu o ekologię .... i związane z tym ulgi podatkowe