Przymierzam sie do zakupu swojej 1 Beemki, Interesuje mnie e36 325 lub 328 jesli w przystepnej cenie, przegladalem ogłoszenia w necie i zaintersowaly mnie takie:
Co sadzicie o tych samochodach, moze ktos mial z nimi stycznośc, oglądał, albo wie cos na ich temat, a moze cos wzbudza wasze podejrzenia, na co zwrócic wieksza uwage podczas ewentualnego ogladania
prosze o wszelkie opinie
zielona jest kozacka, ale oczywiście opis jak zwykle lekko przesadzony - fotele są bardzo fajne, ale to nie max regulacja, bo nie są elektryczne i nie mają podparcia pod kręgosłup - rzadkość, ale to była max regulacja
... co nie zmienia faktu, że jakbym miał kupować coupe, to Ty byś jej już nie kupił - właśnie ta była by moja /// oczywiście wcześniej trzeba ją sprawdzić, bo nie wiadomo, czy nie jest podpicowana do sprzedaży - już sam przebieg budzi wątpliwości
[ Dodano: 2007-01-04 ]
... gość obiecał zero WT, ale płetwa na dachu jakoś mi do E36 w ogóle nie pasuje
zielona jest kozacka, ale oczywiście opis jak zwykle lekko przesadzony - fotele są bardzo fajne, ale to nie max regulacja, bo nie są elektryczne i nie mają podparcia pod kręgosłup - rzadkość, ale to była max regulacja
Co do pełnej opcji to długo tu można wymieniać co brakuję, ale pełnej opcji w E36 to ja jeszcze nie widziałem na oczy, mimo to auto zasługuje na uwagę i obejrzenie.
jedno jest tylko zastanawiające - koleś sprzedaje w dobrej cenie samochody z bardzo niskim przebiegiem, więc jak dla mnie, to strasznie podejrzane - wolę mieć na zegarach oryginalny duży przebieg, niż kręcony mały
po prostu nie uwierzę, że nagle na rynku pojawił się uczciwy sprzedawca samochodów
mnei co innego zastanawia - dlugosc jakie te ogloszenia wisza .. jak wiadomo samochodow w Polsce duzo .. ale naprawde dobre sprzedaja sie dosyc szybko - jeszcze za w miare dobra cene ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
mnei co innego zastanawia - dlugosc jakie te ogloszenia wisza .. jak wiadomo samochodow w Polsce duzo .. ale naprawde dobre sprzedaja sie dosyc szybko - jeszcze za w miare dobra cene ..
Wiszą tak długo bo wiele osób woli wydać połowe mniej siana i kupić zmęczoną 318 bo kilku dzwonach... Oblukajcie jaki jest przedział cenowy jeśli chodzi o e36 i jaki jest wybór (chociaż auta naprawdę godne uwagi zliczy się na palcach jednej ręki)...
nie wiem co sie tak uparliście z tymi przebiegami, u mnie w domu są 3 samochody , które robią rocznie od 6-12 tyś km , co dopiero w niemczech, tam ludzi stać żeby mieć po kilka aut w domu , a nie jak w polszy 1 auto do pracy , kościoła i na budowę, jeśli auto jest zadbane , skóra nie wytarta i nie popękana , to 10 latek może mięc spokojnie 100-150 tyś km , szczególnie jako auto typu coupe , które miał jeden szwab od nowości i używał np na weekendowe wypady a w zimie jeździł Jeepem , co nawet w polskich realiach robi się coraz częstsze
Jak zobaczylem ta zielona to sie zakochalem !! i od razu wpadlem w komplexy ze moja troszke mniej atrakcyjnie wyglada ten sedanik tez naprawde ladny ! choc zielona ma ladny wypasik a wg mnie nie czesto sie spotyka tak wypasione e36 .. Jesli masz tyle keszu to lykaj ta zielona PS silnik 2,8 jest na maxa wypasiony strasznie wytrzymaly itd tak wiec nie masz co sie obawiac ze kupiles fure z badziewnym silnikiem pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
u mnie w domu są 3 samochody , które robią rocznie od 6-12 tyś km ,
qrde u mnie tez .. z tego jeden robi okolo 50.000, drugi ok 30.000 i jeden co robi w granicach 10-15 ..
a co do tej zielonej to gdybym nie mial swojej to NAPEWNO bym pojechal ja obejzec .. ale zalecalbym duuuuza ostroznosc - bo cena jest naprawde atrakcyjna ...
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
co do przebiegow to gosc sie chwali ze sa ksiazeczki z ASO i mozna podjechac do ASO i wogle... jakbym mial teraz kupowac e36 to bez zastanowienia :cenzura:*** z Lublina na drugi koniec Polski... 328i w takim bajerze/ z tym przebiegiem i to co pisze sprzedawca za ta kase... okazja to malo powiedziane... co do przebiegow to u mnie gdyby nie to ze ja czasem zawine matce smarta to miesiecznie jedno tankowanie (ok 15litrow) zupelnie by wystarczalo... matka 3 razy w tygodniu robi 10km... zadko kiedy wiecej no ale w domu sa 3 auta z tym ze dżipa jeszcze nie ma
no przebiegi sa qrcze niskie .. jak bys jechal ogladac to auto to zobacz na ta ksiazke serwisowa i zobacz czy pisnana jest roznym rodzajem pisama ... kiedys widzialem takie papiery gdzie w servisie wypelniono jednym rodzajem i takim samym kolorem dlugopisu cala ksiazke przez 16 clat .. wiec troszke dziwne mi sie to wydawalo ... jak sie pozniej okazalo to gdzies tam ktos wypisywal takie zeczy od reki przy zakupie auta ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
qrde u mnie tez .. z tego jeden robi okolo 50.000, drugi ok 30.000 i jeden co robi w granicach 10-15 ..
a co do tej zielonej to gdybym nie mial swojej to NAPEWNO bym pojechal ja obejzec .. ale zalecalbym duuuuza ostroznosc - bo cena jest naprawde atrakcyjna ...
zgadza się tylko wkurzają mnie teksty typu "za niski przebieg NIEMOŻLIWE" , ja wiem że możliwe i wiem że jak bede sprzedawać 206stkę po 5 latach z przebiegiem 30 tyś to będzie masa "znawców" twierdzących "100% przebieg kręcony"....
zgadza się tylko wkurzają mnie teksty typu "za niski przebieg NIEMOŻLIWE" , ja wiem że możliwe i wiem że jak bede sprzedawać 206stkę po 5 latach z przebiegiem 30 tyś to będzie masa "znawców" twierdzących "100% przebieg kręcony"....
jak bys mi ja sprzedal teraz za 10tys to Ci nic nie bede marudzil ba nawet LITKUP deklaruje...
jak bys mi ja sprzedal teraz za 10tys to Ci nic nie bede marudzil ba nawet LITKUP deklaruje...
ma niecałe 2 tyś przebiegu , silnik jeszcze nie dotarty, sprzedam ci a ty w drodze do domu będziesz mu kładł ostro , potem silnik zacznie olej brać i powiesz mi że ci sprzedałen nowe paści z salonu i jeszcze z kręconym licznikiem