Niewiadomo ktre bardziej z*&^^ ale z tego co pametam to fryta u wojewodzkiego mowila jaka to ona nie jest yntelygyntna itp.
Ale najlepiej ją zbeszta cjerowski niewiem czy widzieliscie
na google video bardzo znany jest kawałek jak to Frytka była u Cejrowskiego ... i sama przynała ze jest kobieta lekkich obyczajów ...
ciezko okreslic kiedy człowiek gra a kiedy nie ... za dupe robi sie kariere wszedzie ... nawet kiedy twarz jest jak :cenzura: ...
reszte życia spedzic z takim przygłupem .. krzyż na droge ... moim zdaniem człowiek intelignetny i stonowany niema takich niekontrolowanych ruchów ... szczegolnie kiedy wie ze ludzie patrza ...
Co do przygłupow w reality tv .. psyhologowie nie spią .. im wiekszy czub tym lepiej
nie patrze i nie bede patrzył na te małpie sceny .. w durnych domkach czy innych zabudowaniach na potrzeby tv ...
Ale najlepiej ją zbeszta cjerowski niewiem czy widzieliscie
widzialem to...laska nie wiedziala co powiedziec...jakby wtedy w programie u cejrowkiego miala troche oleju w glowie to by wyszla...ale nie ma...to znajduch i tyle...
Dobre - to jest własnie cała prawad o tyc reality show - przez kamerami grzeczni a poza cenzurka hahahahah
Hak im w smak i tyle.Nie ogldałem zadego Baru i widze ze dobrze zrobiłem.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Frytka jest pusta jak bęben , najlepiej to pokazała u Cejrowskiego
Ale co tam, grunt że zrobiła kariere w tv
W ogóle to myśle że trzeba mieć nieźle zrypany beret żeby sprzedać swoją prywatność w RjalitySzoł dla marnej kasy...
Aloha!
Specjalnie wybieraja glupkow i osoby rzucajace sie w oczy zeby cos sie dzialo w tym programie. Gdybyscie tam zamkneli 10 cichych, spokojnych i zrownowazonych osob to nie bylo by takiego efektu, nikt by sie nie wyzywal a w programie by sie nic nie dzialo.
Apropo Frytki:
Ale ta dziewczyna ma nasrane w tej glowie, malo tego leci jak mucha do gowna...
Sorry chlopaki ze tak z rana o kupie
Widzialem to juz jakis czas... no co slownictwo zenada, dala d&py kenowi i postawiono na jej osobie kreske .. teraz sie chce wylansowac jako piosenkarka pewnie tez gdzies d&py dala i mysli ze zrobi kariere .. kazdy popelnia w zyciu jakies bledy tylko ona robila bledy publicznie a nie ma chyba nic gorszego
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
nie wiem jak wy ale jakby mi ktos tak grozil i takie rzeczy na mnie gadal to nie wazne czy kobieta czy nie dostalby takiego buta ze prawdopodobnie zlamalby sie w pol. zreszta fryta to nie kobieta - to scierwo...zreszta, oni wszyscy tam byli warci siebie, same łby...
.. kazdy popelnia w zyciu jakies bledy tylko ona robila bledy publicznie a nie ma chyba nic gorszego
ja u niej tak bym tego nie nazwał... bo ona własnie taka jest... jedna wielka pomyłka własnie i biedactwo nie moze sie odnalesc wiec dla lansu i kariery działaja jej cztery litery (hehehe jak rymik mi wyszedł yooo).
co do lamania jej w pół to byłby głupi pomysł maxi bo wtedy za głupia szmate miałbys od truskawki problemów... ale co innego ja oskarzyc itd. a niech rura ma troche cieższe życie...
co do lamania jej w pół to byłby głupi pomysł maxi bo wtedy za głupia szmate miałbys od truskawki problemów... ale co innego ja oskarzyc itd. a niech rura ma troche cieższe życie...
nie wiem jak wy ale jakby mi ktos tak grozil i takie rzeczy na mnie gadal to nie wazne czy kobieta czy nie dostalby takiego buta ze prawdopodobnie zlamalby sie w pol. zreszta fryta to nie kobieta - to scierwo...zreszta, oni wszyscy tam byli warci siebie, same łby...
ale to jest dobre pozdro
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
.. kazdy popelnia w zyciu jakies bledy tylko ona robila bledy publicznie a nie ma chyba nic gorszego
To coś uważa, że nie popełniło błędu, taki ma styl życia i takie postępowanie jest według tego czegoś w porządku. Tak więc nie widzi problemu w publicznym robieniu z siebie m.in. dziwki, sorry kobiety wyzwolonej . Ogólnie żenada.
Nie chcę zbytnio osądzać, ale fytka za każdym razem jak się pokaże w telewizji musi się pokazać. W bardzo fajny sposób pokazała się u Cejrowskiego, kto nie widział niech obejrzy.
Nie wiem o co poszło w tym programie, ale szkoda mi było tego gostka na którego usiadła, i pomimo że już trochę % we krwi to jednak nie dał się sprowokować i jej nie uderzył chociaż sama łapy pchała
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-05, 17:25, w caoci zmieniany 1 raz