flokowanie desek rozdzielczych - czyli pokrywanie deski
specjalnym matowym materiałem anty-odblaskowym całkowicie eliminującym odbicia
światła na przedniej szybie samochodu.
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
W wuwua flokują gdzieś na chomiczówce/bielanach w okolicach ulicy Conrada. Oprócz tego na alledrogo ogłasza się jakiś kolo z łodzi (w sumie blisko). Zgadzam się z Sarna1 - małe uświnienie i musisz flok ścierać niestety....
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
no z tymi zabrudzeniami to doslownie syf...
i w dodatku planuje jeszcze bezowy flok...
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
no i cabrio..
No ja mam u siebie wyflokowane całe wnętrze i odradzam jak nie masz czasu dbać o auto to nie trac kasy na flok. . ja czyszzce go śmiesznie zabrzmi ale pendzlem do malowania poprostu zmiatam pyłki. albo odkurzaczem ze szczotką na końcu. ja akurat robiłem to sam u znajomego co kiedys robił bombki na choinkę. polega to na jak kolega pisał wyżej na odtłuszczeniu wszystkich elementów i naniesienia elektrostatycznie proszku który osiadając twoży piękną powłokę piękne jest do momentu montarzu tego do auta napewno poobdzierasz. jest jeszcze tzw. metoda piecowa polega prawie na tym samym ale utwardzana jest w wysokiej temp. taki flok jest wtedy szorstki i nie zawsze jest czarny jak smoła tylko szary ,poprostu rózni się od tego kładzionego na klej i pozostawienie do wyschnięcia. ale powtarzam nie masz czasu dbac o auto lub w nim palisz ,,, szkoda twoich pieniąąąsssóóówww
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
no i cabrio..
to moze i normalny flok sie da...
kto odwazny na test??
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
no i cabrio..