Wysany: 2007-01-05, 10:58 Nareszcie jest Kalendarz e30!!!!!
Siemka
Przepraszam wszystkich za takie opoźnienie z tym projektem, niestety nie da sie przeskoczyć braku dostepu do netu.
Prosze zapoznać się z projektem kalendarza.
Auta zostały przydzielone w sposób przypadkowy do miesiecy (Dyskutowaliśmy z Yakuzatti ze każdy weżmie ten miesiac co ma urodziny i w wersji ostatecznej tak bedzie, to jest tylko pogladowe.)
W orginale kazda bedzie mial swoje auto w miesiacu kiedy sie urodzil!
Koszt kalendarza bedzie mniejszy niz zapowiadane 35 zł kalendarz zrobi firma www.fotto.pl dzis beda wszelkie informacje. I adres aukcji na allegro!
Jesli wam nie pasuja taka forma to kazdy moze sie bezpośrednio zracać do firmy która to robi lub kupimy wszystkie a pianiadze trzeba bedzie wplacic do skarbnika !
Jak wolicie!!
pozdrawiam i przepraszam ze to taki poslizg
Ostatnio zmieniony przez center 2007-02-11, 12:41, w caoci zmieniany 5 razy
Siemka
Nie wiem co sie dzieje z firma fotto.pl rozmawialem z nimi przed sylwestrem w czwartek i wszystko było prawie dograne teraz dzwonie i odpowiada sekreterka
jesli sie nie uda z nimi skontaktowac to mam juz na oku inne firme jednak fotto.pl za taki kalendarz chcialo ok 20zł wiec cena konkurencyjna!
Prosze uzbroić sie jeszcze w cierpliwość!
Siemka
Panowie prosze o jeszcze chwilke cierpliwości firma z która negocjowałem najprawdopodobniej przechodzi teraz inwentaryzacje (odbiera automatyczna sekretarka) cena jakom zaproponowali to ok 20 kilku złotych czyli mniej niz poczatkowe założenie 35 zł.
Na stronie maja wzmianke o jakis problemach technicznych. Wstrzymam sie jeszcze do poniedzialku jesli nie uda mi sie skontatkowac to skorzystamy z usług innej firmy na allegro jest ich kilka do wyboru. Wytrzymajcie jeszcze troche!!!
Również z przyjemnoscią wezmę jedną, a może nawet 2 sztuki. Czekam cierpliwie
ps w następnym (2008) wnioskuję o to by rok i miesiąc był czytany z dołu do góry ( tak by obracać głowę w lewo) - kojaży mi sie że jest na to jakaś norma....
wseźcie te literki z not 4 print ... bo nie chce z tym razem drukować - będzie obleśnie wyglądało
DOOOOKŁAAADNIEEE.... Co jest ważniejsze, napis czy betki!? I czy to jest kelendarz "napisów"...? Betki w tym "giną"....
Można go spoookojnie przenieść tam gdzie są "dni" i zrobic d-e-l-i-k-a-t-n-y...
Ostatnio zmieniony przez BIZON 2007-01-05, 20:39, w caoci zmieniany 1 raz