Moja matula wyjechała do Wawy przedwczoraj , oczywiscie nie w ciemno zalatwiła sobie pokój ale co na miejscu co sie to nie będe wam pisał poniewarz pewnie niektórzy są w porze kolacji . Narazie mieszka u wujka , aczkolwiek chialaby jak najszybciej cos wynająć.
Jak znacie kogoś kto ma pokoj do wynajecia bądź też wynajmuje to piszcie.
Napisz proszę jakie koszty wchodzą w gre - postaram się coś pomóc - mam koleżankę w jednym z warszawskich centrów nieruchomości. I dobrze byłoby abyś napisał jakąś przybliżoną lokalizację...
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Napisz proszę jakie koszty wchodzą w gre - postaram się coś pomóc - mam koleżankę w jednym z warszawskich centrów nieruchomości. I dobrze byłoby abyś napisał jakąś przybliżoną lokalizację...
Pozdro
LJ
Koszta to tak do 4 stówek , lokalizacja chyba dowolna jeszcze sie dzis spytam.
Dzieki wszystkim za odzew
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Sorki gniewek taki jakis wczorajszy byłem jak to pisałem
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.