Witam
ja mialem pomalowaną tak podsufitkę kupiłem juz z taką samochud wiec nie robiłem tego ale efekt nie był jakiś rewelacyjny w sumie najgorzej tez nie było
lekko widoczne były warstwy nakładania spreya ale raczej bym nie malował speyem
wolałbym zabarwić
pozdrwaim
trzeba dobrze i powoli nanosic spray z dobrej odleglosci i nie przytrzymywac za dlugo w jednym miejscu... lepiej poleciec kilka warstw...
Siemka
Zazwyczaj lepiej jest położyc kilka cienkich warstw, lepiej sie to wszystko trzyma i nie bedzie zacieków jak cieńsko się rozpyli . Dobrze jest też podgrzac puszke pn. na chwile na grzejniku.
Jak pomalujesz ta podsufitke to sie pokaz koniecznie jestem ciekaw.
Bruner ja nie mam ,czarnej podsufitki moja żona w kombi ma i to właśnie pomalowaną sprayem. jak brałem to auto to na początku się wcale nie obciołem że to malowane i nosiłem się z zamiarem malowania u ciebie ale ciężko mi z tą sztywną nogą skakać po aucie z tyłu i malować. a pytanie mam wyciągał ktoś z was podsufitkę ?? bo słyszałem że wcale nie tak prosto ją włożyć na miejsce prawda to??? jak będe malował u siebie to wolę pookrywać wszystko prześcieradłami niż wyjmować.
El Bandito [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-08, 00:24
ale po co kombinowac i malowac jak mozna na allegro kupic za 150-200 cala czarna ? ? ?
Wysłany: 2007-01-08, 01:05
El Bandito napisał/a:
ale po co kombinowac i malowac jak mozna na allegro kupic za 150-200 cala czarna ? ? ?
El Bandito napisał/a:
a wiekszosc to tylko na latwizne by szla. od razu gotowe i lans pod tesco.
moze jednak sami cos porobicie i bedziecie mieli satysfakcje? a moze jeszcze ktos wam za free to zrobi ,zamotuje i lakier wypoleruje ?