Pytanie do stylistów:
tak mi przyszło do głowy żeby wypolerować moje felgi po całości, ponieważ ranty mam już wypolerowane zostały tylko środki "wiatraki", które można dosyć łatwo wypolerować ponieważ są odkręcane, jest tylko 1 mały problem , otóż w tych wiatraczkach sąjeszcze okrągłe zaślepki do odkręcania kół, niestety są one plastikowe, troche dziwnie to będzie wyglądać jak wypoleruje wiatraki i ranty a te zaślepki będą takie jak teraz. Może macie jakiś pomysł/patentco potem zrobić z tymi zaślepkami żeby to fajnie wyglądało a może wogóle nie polerować wiatraków?? tylko że nigdy sie jeszcze nie spotkałem z felgą M-System II w pełnej polerce, więc byłby to swego rodzaju oryginał. Czekam na wasze sugestie .
Dla tych którzy nie kojarzą moja felga wygląda tak :
Wysłany: 2007-01-07, 21:18
Środki felg przy śrubach i tak zostaną srebrne, więc będzie średnio wyglądać. Poza tym w E36 nie ma wogóle chromów czy innych błyskotek, więc jak dla mnie ranty w polerce to max co możesz zostawić.
Właśnie, ja też coś zaczynam świrować - ostatnio nachodzi mnie myśl na 8,5 i 10x17''
mnie tez, ale strasznie ciezko o jakies rozsadne z ET powyzej 30 ...
kujon : poleruj .. co z tego ze nie a innych chromow .. mozesz zawsze zalozyc chromowane wloty na blotniki od M3 E46, chromowane paski z TESCO na listwy boczne i tylnia antenke oczywiscie w chromie .. i wtedy juz bedzie pasowac ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi