BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupował ktoś opony z tej strony ?
Autor Wiadomość
marvin-86 
Częstochowa

Wysłany: 2007-01-08, 18:35   Kupował ktoś opony z tej strony ?

Zobaczcie tam po ile sa toyo proxy t1-r 215/40/16 292 zlote taniutko, tylko jak sie tam zamawia ktos juz to robil jakos ?? bo mimo wszystko na 4 oponach to jest 200 zl roznicy a 200 zl o duzo :( (

http://oponytanio.pl/start.html
Ostatnio zmieniony przez urbi 2007-01-08, 20:23, w całości zmieniany 1 raz  

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-08, 23:19   

ja właśnie kupiłem nokiany zimowe za 157 zł za sztukę :cool: - na polskich stronach kosztują ok. 300 zł za sztukę, tyle, że kilkutygodniowe (moje mają 2 lata, jednak sa fabrycznie nowe)

oczywiście przesyłka wliczona w cenę i wszystko dzieje się na prawdę sprawnie - zamówiłem oponki 30 grudnia i 4 stycznia był już kurier z przesyłką

jeśli cena jest tak korzystna, to sprawdź z którego roku są te oponki - bo właśnie opony z 2004/2005 roku sprzedają tam w super cenach

marvin-86 
Częstochowa

Wysłany: 2007-01-09, 04:21   

czyli wyszlo o co kaman, nigdzie nie znalazlem takie ceny za te opony minimum to 340 zl i to nie na stronie tylko w warsztacie na rogu u pana zenka, :mrgreen: i to z roku 2006 pozdro i dzieki :) wole dolozyc 200 zl na komplecie i miec 4 swieze ;) ale i tak rozwinm temat moze sie myle :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2007-01-09, 09:04   

PioterW napisał/a:
ja właśnie kupiłem nokiany zimowe za 157 zł za sztukę :cool: - na polskich stronach kosztują ok. 300 zł za sztukę, tyle, że kilkutygodniowe (moje mają 2 lata, jednak sa fabrycznie nowe)

oczywiście przesyłka wliczona w cenę i wszystko dzieje się na prawdę sprawnie - zamówiłem oponki 30 grudnia i 4 stycznia był już kurier z przesyłką

jeśli cena jest tak korzystna, to sprawdź z którego roku są te oponki - bo właśnie opony z 2004/2005 roku sprzedają tam w super cenach

Nie wiem, czy wiesz, ale te Nokiany w takiej cenie, bo Bob wcześniej na nich jeździł :lol:

Tymon 

Wysłany: 2007-01-09, 09:34   

marvin-86, ja kupowałem w opony.com ToYo ale 205/50/15
Znajomy kupował tam gdzue ty chcesz i mówi że 1 liga :!:

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-09, 12:08   

na stronie nie ma żadnej ściemy - jeśli oponki są z zeszłych sezonów, to jest o tym info - w razie czego można je podobno zwrócić, ale tego akurat nie próbowałem

BTW - ja musiałbym dołożyć ok. 600 zł do nowego kompletu :cool: a prawdę mówiąc wolę 2-letnie nokiany niż świeżutkie kormorany, dębice, czy inne matadory

na pewno następne oponki kupię via net, choc nie koniecznie akurat z tej stronki- jednak ten sklep zdecydowanie polecam ... polecam też
http://www.ceneo.pl/Opony

jaqub 

Wysłany: 2007-01-09, 22:14   

PioterW napisał/a:
na stronie nie ma żadnej ściemy - jeśli oponki są z zeszłych sezonów, to jest o tym info - w razie czego można je podobno zwrócić, ale tego akurat nie próbowałem

BTW - ja musiałbym dołożyć ok. 600 zł do nowego kompletu :cool: a prawdę mówiąc wolę 2-letnie nokiany niż świeżutkie kormorany, dębice, czy inne matadory

na pewno następne oponki kupię via net, choc nie koniecznie akurat z tej stronki- jednak ten sklep zdecydowanie polecam ... polecam też
http://www.ceneo.pl/Opony

ja nie bralem tam opon ale opony 2 letnie nie sa wcale zle... baa... powiedzialbym ze nawet nie ma sensu przeplacac tylko po to zeby nowsze o 1.5 roku (nawet jesli roznica na komplecie byla 50pln)...

marvin-86 
Częstochowa

Wysłany: 2007-01-10, 16:19   

w jednym serwisie (u znajomgo uslyszalem 330 za toyo prxy t1r, popytam jeszcze tydzuen i zejde do 220 a wtedy nawet sie nie bede szczypal z internetem bo mi jeszcze za friko zalozy i wywazy ;)

Odpowiedz do tematu