Dlaczego to robił? Gdyby ujawnił chorobę, miałby nikłe szanse na seks z „młodymi, wykształconymi, wrażliwymi”. Pochodzi z kraju muzułmańskiego, a wielu wyznawców islamu w Azji i Afryce z założenia uważa białe kobiety z Północy za prostytutki i nie ma znaczenia, że zachowują się wobec nich uprzejmie.
Nie noooooooooooo napisze to tak zeby mnie tu nie posadzono o RASIZM ale ^&#*)&^*()&^#%()&^#@%*&^%*&$^#&$%()&&)_#&+()*%()_*&^@*(&!%$@^$+()@*%+)_*#@+()%^@%*&)^%()@*+)(@*% i }_)*#%@^^_*&)_@*()^@%^*&@%$*(&^%()_
PS.Ma ktos kodeks karny (albo cos takiego) i paragrafy wprost MÓWIACE O RASIZMIE????
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
biale kobiety to prostytutki ...i kto to mowi? jak ich nazwac ?
Widzisz moja kaligrafie??tam sa ukryte słowa jak ich nazwac
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Proste kiras, nie umawiać się ze szm.....Zawsze proś o referencje, list motywacyjny i CV. Oraz wyciąg z IPNu
Tak własnie teraz robie - robie jeszcze przeswietklenie rodziny zeby zadnych wynalazków nie było
Kolor skory ma si enijak do tego co zrobil , jak by byl bialy to mysle ze az takie rozglosu by nie bylo
Ale nie martwcie sie jak nawet by poszedl na 2 lata do polskiego wiezienia to niechce myslec co mu tam zrobią
Napewno sprawiedliwosci stanie sie zadość
Ale nie martwcie sie jak nawet by poszedl na 2 lata do polskiego wiezienia to niechce myslec co mu tam zrobią
To akurat fakt, ale pewnie za pomocą jakiegoś przyrządu bo każdy chce żyć hehe
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
To akurat fakt, ale pewnie za pomocą jakiegoś przyrządu bo każdy chce żyć hehe
Kolor skory ma si enijak do tego co zrobil , jak by byl bialy to mysle ze az takie rozglosu by nie bylo
nikt go nie dotknie nawet ... chyba ze samobojca ... nie wiesz ze stosunek analny to najwiekszy stopien niebezpieczestwa z HIV/AIDS
tak czy siak myślały że czarna pała ich nie ujezdzi ... ujzdziła ...polki moze i są ładne ale głupie ... przykro mi ale tak jest ... zreszta to chyba nie nowina ze rozum nie idzie w parze z urodą ... po za tym za granica polki maja opinie tak ze walą sie jak domki w Kosowie ...
Słuchajac radia z godziy na godzine coraz wiecej lasek sie zgłasza na policje - i wez tu teraz wyrywaj lachony na imprezie - cudowa reklame zrobili kilku klubom warszawskim - pozdro UNDERGROUND - zbiorowisko czarnej masy plastycznej tfuuuuuuuuuuuuuu
może kogoś uraże ... ale na imprezie nie szuka sie partnerki ... ja tam sie ciesze ze jestem z moją zona od 17roku zycia słuchajac wiadomosci niektorzy moga nie wiedziec ile ich druga połowa obrobiła czarnych bananów ... po za tym wystarczy obejrzec galerie w stylu gangbang ... idzie zuwazyc że białe panny obracane sa przed kilku murzynków ... a znajdzcie murzynke obracana przez kilku białasów ... niestety żadko .. panny sie szanuja
Ostatnio zmieniony przez Arczi e30 2007-01-09, 16:22, w caoci zmieniany 1 raz
nikt go nie dotknie nawet ... chyba ze samobojca ... nie wiesz ze stosunek analny to najwiekszy stopien niebezpieczestwa z HIV/AIDS
tak czy siak myślały że czarna pała ich nie ujezdzi ... ujzdziła ...polki moze i są ładne ale głupie ... przykro mi ale tak jest ... zreszta to chyba nie nowina ze rozum nie idzie w parze z urodą ... po za tym za granica polki maja opinie tak ze walą sie jak domki w Kosowie ...
Mi chodzi o sam fakt czrnego w polskim wiezieniu , nie mówie że beda go gwalcic ale napewno maja chlopaki jakies inne sposoby gnębienia
Mi chodzi o sam fakt czrnego w polskim wiezieniu , nie mówie że beda go gwalcic ale napewno maja chlopaki jakies inne sposoby gnębienia
o ile beda go gnebic. facet ma hiva, byc moze jest silny fizycznie wiec moze byc tak ze jeszcze "chlopaki" beda pekac na sam widok czarnego. z drugiej strony moze isc na ochronke gdzie siedza jemu podobni tyle ze w zdecydowanej wiekszosc biali.