Wysany: 2007-01-11, 18:26 Samochód Miesiąca - Styczeń 2007
Nie ma czasu to zaczynami.
REGULAMIN KONKURSU
Zamieszczamy jedno zdjecie w miesiacu (mozliwosc edycji i konsultacji)
Zdjęcie musi być z bieżącego miesiąca.
MAX Rozmiar zdjęcia umieszczonego w tym temacie na forum to 800x600
Załączony link do zdjęcia w pełnej rozdzielczości na dowolnym serwerze hostingowym
Zdjęcie nie może być poddawane żadnej obróbce graficznej.
Autor zdjęcia może dodać kilka słów od siebie dotyczących prezentowanego materiału
Widownia siedzi w ciszy i podziwia
Komisja Sędziowska po zakwalifikowaniu fotek spełniających wymagania, ustali zwyciezce każdego etapu do dnia 10 nastepnego miesiąca i poda wyniki na forum.
Pozdrawiam.
Oczywiście zapomiałem dopisać w tej piaskownicy że:
Aby zamieścić poprawnie fotke w tym konkursie należy zapoznac się z ponizszym materiałem poglądowo - sytuacyjnym który mam nadzieje rozwieje wszelkie wasze wątpliwości w tej materii.
-------------------------------
nokerman
-------------------------------
no no coraz lepsze fotki się pojawiają ale ja nie o tym chciałem
Panowie - chyba się nie rozumiemy
podajecie foty w rozm 800x600
chodziło mi o to że:
Jeśli wklejasz fotkę (NIE MINIATURKĘ!!) w znacznikach [ img ] to jej max rozmiar ma być włąśnie 800x600. dlaczego?? a dlatego że jak wkleisz w rozmiarze 2200x1700 i tak z 1,4MB to taka strona będzie się godzinami wzytywać. Owszem forum sobie potem ją przeskaluje ale to nie przyśpieszy działania tylko spowoduje to że nie będzie suwaka poziomego w przeglądarce.
i tu dlatego pisałem że jeśli wrzucasz 800x600 to pod spodem link do foty w pełnej rozdzielczości.
Jeśli wysyłacie fotką na imageshack.us to wysyłąjcie w pełnej rozdzielczości jaką macie
W tym temacie wklejajcie miniaturki
i wtedy nie potrzeba dodatkowego linka pod miniaturką
mam nadzieje że teraz jest jasne.
w Lutym wpisze się do regulaminu że foty TYLKO na IMAGESHACK i TYLKO w pełnej rozdzielczosci, a teraz musimy się przemęczyć jakoś.
Trochę się tu mały bałaganik wkradł ale to pierwszy miesiąc i debiut tego konkursu
Tymczasem PROSZĘ te ostatnie foty popoprawiać
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-01-23, 07:27, w caoci zmieniany 5 razy
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2007-01-12, 00:18
Ostatnio zmieniony przez MARTINEZ 2007-01-12, 00:27, w caoci zmieniany 1 raz
Żeby nie było że tylko narzekam to wrzucam jedną fote, odrazu dodam że nie jest to polewanie wodą bemki w czasie mrozu tylko stała pod blokiem pare dni i tak ją natura potraktowała
Zdjecie z soboty... gdy tylko moja przyjaciolka sie przebrala do foci.... walnal deszcz i zerwal sie wiatr... wiec na lamach forum chcialem Ci Asiu podziekowac za sesyjke w trudnych warunkach