dzisiaj naumiałem sie wreszcie wrzucać fotki więc pochwale się swoim maleństwem
Rocznik 90, z elektryki to tylko lusterka i niedługo będzie antena
Znienawidzony przez wszystkich M40
Kolor: rot brillant
Mam go od lipca 2004
Przez ten czas wymiany domagały się tylko:
pompa wodna, kopułka i palec, klocki hamulcowe.
Ogólnie się nie psuje i zakup był udany.
Znaczki ///M były a nie zrywam z bagażnika bo ślad zostanie a z przodu będzie jakoś pusto pozatym dzięki temu ma podobno kolka koni więcej
Od tygodnia felgi Kersher 7,5 J 16 przód oraz 9 J 16 tył. Jedna fela po polerce, reszta niebawem.
Opony przód i tył 215/40 ZR16
Za pare dni wymiana tylnych błotników, bo te są już nadgryzione zębem czasu (przy okazji będzie lekko poszerzony żeby opony nie obcierały)
Będzie też gleba, bo jest niweiele obniżony i na tych oponach ledwo to widać.
a oto fotki (jak go myłem to padał deszcz i wyszły nienajlepiej bo nie wysechł)
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-21, 19:14, w caoci zmieniany 2 razy
Niezły rant z tyłu Zrób polerę na wszystkich i lala
Wywal to ///M z przodu i z tyłu, bo robisz tym lekką kasznę Stań tym (niby) ///M obok Puga (1,6) 206 mojej żony i......... smrodu nie powąchasz
PS. Kolor to Brillant Rot a nie na odwrót
Black Hella, gleba i będzie gites
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Ostatnio zmieniony przez LoveJoy 2007-01-14, 18:05, w caoci zmieniany 1 raz
Oba nadkola z tyłu (nawet dobrze, bo musi być lekka przeróbka do felg)
Przedni prawy błotnik
Pas pod zderzakiem z tyłu.
Czyli, inaczej mówiąc, nie za bardzo jest się czym chwalić, ale już są plany co kiedy będzie robione.
Nadkola idą na pierwszy ogień chyba jeszcze w tym tygodniu.
jak juz pisalem, mam do zrobienia nadkola i zastanawiam sie nad oponkami 245/45 ZR16 bo mam takie, tylko ze 215/40 wyglądają fajniej, bo są naciągnięte.
No i jak zrobie błotniki pod te 245 to potem 215 będą wyglądały lipnie. Poza tym 245 kosztuje kosmiczną kase, jakby te co mam się już zużyły (od 600 - 1100 w detalu, czyli hurtowo 450 - 800) a jakby moja rada nadzorcza sie dowiedziala ze dalem tyle za opony to rozwód pewny
Przy 245 zostawiłbym tył bez obniżania, bo chowają się do środka.
Niedługo będe je ściągał, bo przecież zima jest to założe te opony 245, zrobie foty i wrzuce.
Felgi ładne chociaż chciał bym je z boku zobaczyć , troche gleby ale nidużo bo 9" nie lubi bardzo dużej gleby, chyba ze sam jeździsz ale piszesz że cchesz włożyć 245 opone na tył więc nie przesadz z glebą
Co do poszerzania to wytnij tylko rant wewnętrzny w nowym błotniku i nie baw sie w poszerzanie bo wyjdzie festyn
pozostaw wszystko tak jak jest .. czyli takie obnizenie i takie oponki a zarzuc ciemne lampy i kierunki przod .. zobaczysz róznice ... podobna do tej po załozeniu felg
Yyyy....a co to za plastik na dachu przed szyberdachem...??
To jest taki specjalny aerodynamiczny ogranicznik prędkości bo normalnie to z potworem 1,6 jest ciężko nad nim zapanować
A tak serio, to takiego już kupiłem i tak zostało. Musze zobaczyć jak bedzie wyglądał na tych felgach po zdjęciu bo na starych alusach podobalo mi sie i z i bez.
tu jest fotka na ktorej gościu ma przerobione lekko błotniki i nie rzuca sie to w oczy.
Miałem gdzieś jej zdjęcie od tylca i tam było lepiej widać ale nie moge znaleźć.
Chyba jednak zostane przy 215
PS: jak w sobote będzie ładna pogoda to zrobie jescze kilka fotek. Felg też, chociaż na razie to tylko jedna jest troche wypolerowana no i brakuje dekielków, ale już mam materiał i gościowi musze dać na
Teraz walcze z felgami, bo poprzedni właściciel to chyba ich nie mył od nowości i brud z klocków hamulcowych powłaził głęboko.
Mam gościa, co pomaluje całego za około 300 PLN + moja farba. Mam mieszane uczucia, czy za taką kase można dobrze pomalować auto (bez środka, komory silnika i bagażnika no i ja ją muszę rozebrać)
Szukam też silnika, bo ten mnie już wqrza. Do wymiany wałek i chyba uszczelka pod głowicą.