Wysany: 2007-01-19, 07:46 Szczeniaki do wydania... !!
Oto 4 psiaki do wydania za darmo. 2 sunie i 2 psy, mają teraz około 6 tygodni, są po Bernardynach (podobno) ale głowy nie dam..jedno jest pewne są przecudne i przesłodkie... Pomóżcie mi znaleźć dla nich dom..inaczej trafią na Sielankę..a tam niewiadomo.. popytajcie znajomych,a może sami byście się skusili? Aktualnie są w Kołacie (pod Poznaniem) można w każdej chwili je przywieźć do Poznania. Kontaktować się w sprawie psiakówz Anią: 602434205
Pozdrawiam i licze na Waszą pomoc
kumpel ma rasowa suke husky czy jak to sie tam pisze. i jak miala cieczke to mu zwiala i wrocila z kinder niespodzianka. no i sie 7 husky'o podobnych urodzilo, oglaszal wsrod znajomych i zeszly 3 pieski i juz myslal ze zostanie z tymi 4 ale wystawil na allegro i poszly wszystkie w ciagu 5 godzin i to nie za marne 50 zl tak jak wsrod znajomych a za 150 z racji ze podroby
wiec dobra rada allegro
Ja bym wzioł jednego szczeniaka tylko ze daleko mam do poznania nie bedziesz przejeżdrzał przez kielce??
Niestety w najblizszym czasie nie ale popytam....
Jesli jestes zdecydowany to zorientuje sie czy jest mozliwośc podesłania pieska, może ktoś bedzie jechal...
Ja bym wzioł jednego szczeniaka tylko ze daleko mam do poznania nie bedziesz przejeżdrzał przez kielce??
Niestety w najblizszym czasie nie ale popytam....
Jesli jestes zdecydowany to zorientuje sie czy jest mozliwośc podesłania pieska, może ktoś bedzie jechal...
Siemka
Moja babcia miała bernardyna i coś przychorował ostatnio chyba ze starości. I mowiła mi że jak bym coś słyszał że ktoś ma do wydania to żebym jej powiedział. Barus narazie jeszcze żyje ale prawie nic nie zjada i mało co chodzi tylko leży (pewnie ze starości bo ma juz z 11 lat.