Wysany: 2007-01-17, 21:43 Pytanie o dojazd do Warszawy
Witam, mam pytanko, bo pierwszy raz bede jechal do Marek/Ząbek-bków ( nie wiem jak sie wymienia ) chodzi mi o praktikera, jade tam pociagiem, bo bilet mam placony, tylko teraz nie wiem jaki bilet wykupic, chodzi mi o to jaka najblizsza stacja znajduje sie kolo tego praktikera, reszte bede jechal taksowka, ale nie wiem czy na wschodnia warszawe bilet kupowac ? orientujecie sie ?
zdje mi sie ze dobrze bedzie jak wysiadziesz wawa-centralna bo dalej to nie wiem czy pociciagi jada w strone zabek.z centrum sobie poradzisz,duzo taksowek itd.
zdje mi sie ze dobrze bedzie jak wysiadziesz wawa-centralna bo dalej to nie wiem czy pociciagi jada w strone zabek.z centrum sobie poradzisz,duzo taksowek itd.
Juz jeżdza ale nielegalnie zeby było smieszniej.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no wlasnie o to mi chodzilo ze nie wiadomo jak z tymi poviagami jaest raz jada raz nie...
do centrom dojedziesz spokojnie a potem moga byc przesiadki czy cos tam...
taksowek jest pelna przy kazdym dworcu a jak ich brak to dzwonisz...u nas masz korporacji do wyboru do koloru...
na warszawie wschodniej sa taksowki ? z wschodniej by mi pasowalo bardziej
Tu tego pełno jest czy na centarlnym czy na wschodnim.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
a najlepiej to byłoby chyba dojechać do dworca wileńskiego a spod dworca centralnego albo zachodniego to można sobie dojechać autobusem 517 do dworca wileńskiego, a stamtąd złapać następny autobus do marek
a jeśli chodzi o remont tunelu średnicowego między śródmieściem a wschodnią, bo nie wiem czy to taka według was jest przyczyna niejeżdżenia pociągów - to tunel został otwarty dla pociągów podmiejskich 15 stycznia więc już jest ok
aż za dokładny opis zrobiłam, nie przeczytałam, że będziesz jechał taksówką od dworca, zatem tak jak piszą inni - najlepiej do wschodniego
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-01-17, 23:36
jak bedziesz jechac to sie spytasz konduktora czy dojezdza pociag do wschodniego i luz.jakby jakies problemy zwiazane ze zlodziejami pociagowymi to dawaj znac,mieszkam w okolicach tego dworca to ci pomoge.
jak napiszesz kiedy przyjeżdżasz, to możliwe, że się znajdzie ktoś, kto Cię podrzuci - jak nie będe akurat w robocie, to też chętnie pomogę (oczywiście jak menel nie będzie mógł, bo był pierwszy )
Wysany: 2007-01-20, 01:13
no
bylem pierwszy, bylem pierwszy
wiec mam pierwszenstwo zaszczycic kolege ze slaska
no chyba ze bede walil wtedy jakis kwadrat to odstapie komus ta przyjemnosc
Wysany: 2007-01-20, 01:24
ej wez cicho tam siedz beju bo wydasz wszystkim ze mam nowy taksometr i trzeba jakos sobie radzic.
scigany, nie sluchaj durnia, dawaj dawaj..zawioze cie idealnie pod podany adres
heh, dzieki chlopaki za propozycje. Bylem przedwczoraj na 2 godziny w warszawie, mily pan mnie taksowka tam i spowrotem zawiozl. Firma i tak zwraca wszystkie koszta ale jeszcze raz dzieki za propozycje