Mam do zrobienia w niej kilka rzeczy ale to dopiero na wakacjach. Zostanie odświeżony lakier oraz postaram się dorwać halogeny na przód, oraz małe zmiany we wnętrzu.
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-21, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
O ZGROZO!!!!!! Wydech - pisuar, progi - no comment - agro, znaczki ///M - po co, zegary - tragedia, lustra - ja bym pomalował pod kolor.
Ogolnie - jeśli kosztowała jakieś niewielkie pieniądze to warto było, bo koszty przeróbek (a właściwie powrotu do normalnego stanu) mogą Cię nieco "odelżyć" finansowo....
Niemniej jednak to BMW i gratuluje zakupu!!!
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Chyba pierwszy wypust szerokiej lampki...? Kupiłeś ją z tą kierą czy to był osobny zakup? Jaki silnik M10? Lustra w kolor, reszta tak jak napisali moi poprzednicy Gratuluję zakupu, oby dobrze Ci służyła...
Zaraz pewnie ktoś napisze "szkoda, że czerowona"
pozdr.
na mój gust nie jest az tak tragicznie - nie kocham ani takich wydechów, ani zegarów, ale jakby progi pomalować ....
moim zdaniem te wszystkie dodatki (kierownica, gałka, znaczki, wydech, progi a nawet zegary) świadczą o tym, że ten, kto je tam zamontował raczej lubił to auto, a to już nieźle
poza tym widać, ze jest zadbana - nie wszystkie beemki muszą wyglądac tak samo
a w przyszłości pomyśl o jakichś fajniejszych felgach - będzie się lepiej prezentować
Kierownica już była jak kupiłem. Zgadza się pierwszy egzemplarz szerokiej lampy z silnikiem m40. Silnik nie jest taki tragiczny. Ostatnio miałem problem bo przegapiłem wymianę paska. Ale po rozebraniu silniczka
Pozdrawiam
No tak jak pisza koledzy, pare detali pozmieniaj i będzie ok, tarcze do zegaryów zwykłe czarne kazdy Ci podeśle ze piwo a wymiana to 15 minut, wydech sam mialem taki ale na forum mi go szybko wybili z głowy Kiera to prawdziwy rarytasik
Progi wywal do kosza i dokładke z przodu zrób pod kolor i już będzie ładna betka
ale niektorzy objechali tą e30. nie jest moze idealna, jest kilka szczegolow ktore fajnie jakby sie zmienilo. ale nie jest ta beta tragiczna. chlopak zmieni pare rzeczy i bedzie fajna betka. ale bez jaj, niektorzy oceniajacy sami maja jakies agro elementy w swojej becie i znaczki ///M ktore jakos maja sie nijak do ilosci kucy...