BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: RoboCop
2007-06-01, 08:33
nowe wnetrze m3 porady
Autor Wiadomość
kamil328 
WWW. FELGEN-MAN. PL?

Wysłany: 2007-01-21, 19:58   nowe wnetrze m3 porady

http://moto.allegro.pl/it...a_skorzana.html

czesc kupilem to cudo.
Caly komplet do renowacji.
W planach:
1. nowe obszyciew kolorze bananowym, lub ciemnym pomaranczowym zastanawiam sie tez poscic przez srodek alkantare lub jakis fajny jednolity welur w kolorze.
2. odnowienie skory.

Pytanie czy odnawial juz ktos i czy warto , gdzie, za ile . Czy obszywal juz ktos skora ekologiczna i welurem , gdzie i jaki koszt . Moze cos poradzicie jakis projekt ? jakie macie zdanie na temat tego wnetrza. Za komplecik dalem mysle nie duzo bo 1500 zl za wszystko

puz 
swapownik

Wysłany: 2007-01-21, 23:01   

moge zdobyc namiar na goscia, ktory szyje skory w Jawie w Łochocinie widzałem jego robote u znajomego w e30 ze skory ekologiczne ma gosc pojecie

zietas 

Wysłany: 2007-01-22, 20:26   

polecam to odemnie z inowroclawia www.olcar.com.pl

Piotr_1 
Tempiciel sekund

Wysłany: 2007-01-23, 11:30   

Ja bym pozostał przy seryjnych kolorach, przynajmiej nie stracą na wartości, a wręcz przeciwnie, zyskają. Czyli renowacja :)
E30 M332 1991........ ....U__________\

Pablo 

Wysłany: 2007-01-23, 12:51   

A ja bym to wrzucil w pomarancz... wyglada to cool :)
R1 było...
e38 740...
e30 344i
Pozdrawiam!!

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wysłany: 2007-01-23, 13:48   

Luknij na moja bmk w nasze smigiełka.Ja kupowałem sam skóre w hurtowni w Warszawie a obszywał mi starszy gosc też w Wawie .Spokojnie w domu ma sprzet i zajmuje sie profesjonalnie tym.Własnie dokupuje skore i obszywam jeszcze boczki u niego.Moja bmka Kamil e 36 325i jest na pierwszej stronie w naszych smigielkach.masz tam fotke wnetrza.Renowacja odpada bo jest podarta a pozatym to jest najbrzydszy kolor skóry jaki widziałem więc koniecznie je obijaj w nowa skóre.mnie kosztowała skóra koło 1.500 - 1700 ale jest to dośc droga skóra tą co ja mam wiec może byc taniej szczególnie jak bys wybrał czarna skóre bo jest w dobrych cenach(choć już efekt nie ten).Pomysł masz dobry.Obijaj w bananową skóre.Koszt mojm zdaniem w sumie z obszyciem wyjdzie ci podobny jak bys kupił je w dobrym stanie w bananowyn obszyciu czyli około 3.500 - 4.000 tys.Szkopuł tylko jest jeden.Znajdz w bananowym obszycie fotele mkoskie.Jest to niemożliwe.Ba .Fotele recaro jakie kolwiek dostac nie jest łatwo a od mki w takiej skorze to nawet w Niemczech to rzadkosc nie mówie już o Polsce.Ja wymieniłem u siebie siedziska od recaro niedawno ale to też przemontowałem od kumpla który sciągnąl z Niemiec na sprzedaz i mial w niej siedziska recaro.Obiłem je w skóre i podczepiłem do moich normalnych.Tego jeszcze nie ma na fotkach bo to niedawno zrobiłem.Chyba wstepnie rozjasniłem ci sytuacje z tym temacikiem.Pozdrówka.p.sJak je obszyjesz to bedzie mistrzowsko wyglądac .

Odpowiedz do tematu