Wysany: 2007-01-22, 18:44 Mala sesyjka...e30 & girl ;)
Zamiescilem fotke z malej sesyjki do samochodu miesiaca i.... dostalem wiadomosci od trzech osob zeby pokazac reszte... wiec kilka foci
jeszcze kilke dorzuce bo nie zdazylem na imageshack wrzucic...
oraz bedzie powtorka sesji z duzo wieksza iloscia fotek i w roznych strojach (ta mial taka byc ale.... sie pogoda baaardzo zrypala i biedne dziecie zmoklo i zmarzlo)
Dzieki Asiu za pomoc
niezłe, niezłe, nie najgorsze...no foty Pabla calkiem ciekawe...duzy plus za zaangazowanie sie w ten konkurs na bryke miesiaca. widac ze nie poszedl na latwizne i nie trzasnal foty na parkingu pod blokiem..
...no wlasnie ktos CENZURAmi statyw Niestety pogoda mi wszystko popsula, bo mialem inny plan, to ze sa poruszone to przez to ze momentalnie sie zrobilo ciemno (brakowlao swiatla) i zimno (lapy mi si trzesly).... hyh... dopiero zdalem sobie sprawe jak jej musialo byc zimno. Mam nadzieje ze uda mi sie zrobic foty ktore mialem w glowie bo to nie jest do konca efekt ktory chcialem osiagnac.... obiecuje poprawe
Pablo postawil wysoko poprzeczke. Cos mi sie zdaje, ze albo zmobilizuje inne osoby do tworczego robienia fotek, albo zupelnie zdominuje cale 12 miesiecy, a tym samym caly kalendarz
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
watpliwa sprawa ale chlopaki z BIEMDABLJU BOJS maja patenty na palenie kapci nawet wysluzonym skladakiem ... masz do nich numer i popytaj : 0 700 72 772
watpliwa sprawa ale chlopaki z BIEMDABLJU BOJS maja patenty na palenie kapci nawet wysluzonym skladakiem ... masz do nich numer i popytaj : 0 700 72 772
Tylko ta sceneria - wygląda jak po wojnie - wszędzie brudno, ściany okolicznych budynków obdrapane, szyby powybijane.Ja bym próbował robić fotki w scenerii milszej dla oka
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Tylko ta sceneria - wygląda jak po wojnie - wszędzie brudno, ściany okolicznych budynków obdrapane, szyby powybijane.Ja bym próbował robić fotki w scenerii milszej dla oka
A wlasnie specjalnie jest taka sceneria. Lubie kontrasty.... "syf" w okolo i jakas furka nienajgorsza i ladna dupecka