Człowiek z Lublina kupił nowe BMW serii 7, jadąc bawił się I-drivem, włączył tempomat, tempomat zablokował się na 180 km/h. Hamulce przestały działać. Człowiek zdążył zadzwonić do domu. Zaraz potem zginął zawinąwszy się na drzewie. Prawnicy zastanawiają się nad pozwaniem koncernu do odpowiedzialności.
nie mogl zgasic samochodu nie wierze ze nagle hamulce przestały działac
juz był taka historia z babka w ameryce co tez niby jej sie tepomat zablokowal i nie zahamowala tylko w kogos przywaliła .wyszlo ze w szoku naciskala pedal gazu a nie hamulca
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Łukasz, a ty w swoim Klijo masz tempomat? Jeśli tak to go czasem nie używaj, bo kto nam będzie sprzedawał rózne ciekawe historyjki?
buehehehehehe dobty tekst
a tak a propos jak samochod jest odpalany z przycisku to sie go nie da zgasic
i chodzi cale wieki???????????????? bo lukasz napisal ze nie bylo kluczyka wiec nie dalo sie wylaczyc auta???????????
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
a wiecie ze prawie kazdy traktor ma tempomat raz urwala mi sie raczka od tempomatu a akurat ten ciagnik gasiło sie ta raczka i co podniosłem noga pedal gazu do góry i po kłopocie
podobny przypadek miałem jak znajomy kupil jakiegos starego dostawczego merca.musiałem nim przyjechac no i jak juz chciałem go zgasic na podwórku to przekrecam kluczyk a tu zonk silnik nadal pracuje .trzymalem go na hamulcu noznym i troche mi juz wtedy zdretwiała noga i wtedy mi sie przypomnialo jak zgasiłem ciagnik.na merca tez ten sposób zadziałał
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Łeeee, to jeśli nawet Merce mają tempomaty to Łukaszowe Klijo ma takie urządzenie na stówę, także kochany Łukaszu nie używaj tego ustrojstwa!! Chcemy, abyś wybudował swój domek i dalej raczył nas ciekawostkami
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz