Wysłany: 2007-01-23, 22:34 Pytanie o e30 ze śląska
Mam takie pytanie - jakiś czas temu byłem zamienic oponki i przyjechał kolo z felami od e30, ponoc w bodykicie rieger'a. Jak zobaczyłem opone 345 na feli 15" to aż miałem ciary na plecach. Kolo niestety przyjechał primerką i mial tylko ze soba fele, zakładali mu te oponki i powiem ze takiej feli nie widziałem nigdy. Czy ktoś zna własciciela??Ponoć ze śląska. Zdięcia z telefonu sorki za jakość
_________________ E36 Cabrio 10" Schnitzer
E36 Coupe 10" RH-XRad
no ciekaw jestem jak to wygladalo bo u mnie 10 cali miesci sie na styk (a to tylko 250 mm - 345 mm to juz ponad 13 cali licząc w przyblizeniu tak wiec albo felga wystawala te 3 cale - raptem 7,5 cm albo.......sam nie wiem... z drugiej strony jest przeciez amor od ktorego u mnie jest okolo 1 cm przestrzeni wiec w druga strone to raczej nie powalczyl)
_________________ angole, angole, angole........ uparcie do przodu...
Wysłany: 2007-01-24, 10:42
moze w tej e30 co ma silnik 5.0...bo watpie zeby cos mniejszego dzwignelo ten temat..
hmm interesujace, 1 slysze o takiej beemie, moze robo cos bedzie wiedzial
No własnie pytam kolesia w jakim to aucie smiga. On mowi ze 3 a ja sie pytam e36 czy e30, to nie wiedział Ale doszedłem ze w e30. Silnik 2.5 seria. Ponoc jeździ:) Fela to był Matig 5 ramion - gwiazda. A szerokość 13 cali:)) Fotek moze bede mial wiecej bo kumpel co ma ten warsztat, robił foty aparatem:)
_________________ E36 Cabrio 10" Schnitzer
E36 Coupe 10" RH-XRad
Wysłany: 2007-01-24, 19:35
Ratay pisze o body kicie riegera więc może takie coś i tam by chyba te koła weszły ale jeszcze takiego czegoś na śląsku nie widziałem
A felga to niezłe wiadro
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2007-01-25, 08:05
Adi napisał/a:
Ratay pisze o body kicie riegera więc może takie coś i tam by chyba te koła weszły ale jeszcze takiego czegoś na śląsku nie widziałem
A felga to niezłe wiadro
W Tychach laska jeździ takim żółtym Riegerem... dawałem kiedyś foty w Zlocie pod Spodkiem...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-25, 08:19
Toprawdoodobnie jst zolta E30 ktora byla w Krakowie bo od roku jej nie widze prawde mowiac ta E30 byla jest obrzydliwa okropnie ale felgi i opony silnik w tej E30 byl M30B35 i wcale nie jezdzlo ...............wczesniej byla czerwona niestety dosc czesto trzeba malowac bo wszedzie peka szpachla
Wysłany: 2007-01-25, 09:12
x_e_o_n napisał/a:
Toprawdoodobnie jst zolta E30 ktora byla w Krakowie bo od roku jej nie widze prawde mowiac ta E30 byla jest obrzydliwa okropnie ale felgi i opony silnik w tej E30 byl M30B35 i wcale nie jezdzlo ...............wczesniej byla czerwona niestety dosc czesto trzeba malowac bo wszedzie peka szpachla
chodzi pewnie o tą żółtą e30 z rej KO KLATT która bywała na zlotach w Toronto
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2007-01-25, 11:30
laska która tym jeździ (tak nawiasem całkiem niezła) - jest z jakiegoś tam tyszańskiego klubu tuningowego, nie jeździ na imprezy BMW, spotkać ją mozna na tuningowych spotach - a jeździ już tym autem chyba ze 3lata...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...