Wysłany: 2004-10-16, 08:29 photo blocker
preparat ktorym psikamy tablice rejestracyjne, dzieki czemu fotoradar robiac nam zdjecie nie moze odczytac naszych tablic...
wlasnie przed chwila trafilem na to cos prezentowane w tv, chca za niego 250 zeta, interesujaca propozycja...
w koncu na prostej 2 jezdniowej drodze bedzie mozna smialo nacisnac, a nie jechac 40 bo komus sie zapomnialo zdjac znakow z czasow budowy...
co wy na to?
ja podobnie jak łosiek nie wierze w takie wynalazki, pewnie oprócz tego że trzeba psiknąc tym na tablice rejestracyjna musza być spelnione jeszcze inne warunki, jak odpowiednie nasłonecznienie wilgotność i jeszcze inne nie wierze i już
majch_e21 [Usunięty]
Wysłany: 2004-10-16, 20:41
Witam
z tego co slyszalem (od policjanta) juz okolo roku temu to wystarczy tablice pomalowac lakierem bezbarwym i wypolerowac. Osobiscie nie sprawdzalem (bo jakos w to nie wierze) ale tak samo nie wierze w ten magiczny specyfik, poza tym jezeli efekt jest taki jak na zdjeciach - czyli powazne zmniejszenie kata widzenia tablicy to wydaje mi sie ze taka zabawa moze sie skonczyc zabraniem dowodu. Poza tym to jaka czesc waszych mandatow jest z fotoradarow ? bo u mnie to 0% wiec nawet lakier bezbarwny wydaje mi sie kiepska inwestycja.
Pozdrawiam majch