Witam
Chce zdjąć z tyłu ten napis 520 , tyle że to sie trzyma jak przyspawane więc nie chce mocniej podważać żeby z lakierem nie poszło .
Jak to usunąć delikatnie żeby szkód nie narobić , może ktoś ma jakiś dobry patent na to
Podgrzej na spokojnie suszarką do włosów a potem delikatnie podważaj. Klej się zmiękczy 8) Aha, potem jeszcze benzyną ekstrakcyjną przemyj miejsce po znaczku, a jesli będzie inny odcień lakieru to pastą polerską spoleruj.
jak chodzisz czasem na ryby to przyda ci się kawałek cienkiej mocnej żyłki wędkarskiej
mozesz na niej zawiazać kilka prostych węzełków i .... ciachu.. ciachu..
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Ok , dzięki za podpowiedzi ale niestety z tematem będe musiał poczekać bo poprostu niemam warunków by to zrobić ( gdzieś tą wichure trzeba podłączyć ) czyli najlepiej garaż , więc najpierw musze znależć kogoś kto takowy posiada
Podgrzej na spokojnie suszarką do włosów a potem delikatnie podważaj. Klej się zmiękczy 8) Aha, potem jeszcze benzyną ekstrakcyjną przemyj miejsce po znaczku, a jesli będzie inny odcień lakieru to pastą polerską spoleruj.
Podłączę się do tematu.Też miałem zamiar usunąc znaczek z klapy ale właśnie obawiałem się, że po zdjęciu znaczka i tak na lakierze zostanie znak. To znaczy inny odcień lakieru. Czy aby napewno pasta na to pomoże?
Wysany: 2007-01-29, 14:12 Re: Jak zdjąć Emblematy ?
okero21 napisa/a:
Witam
Chce zdjąć z tyłu ten napis 520 , tyle że to sie trzyma jak przyspawane więc nie chce mocniej podważać żeby z lakierem nie poszło .
Jak to usunąć delikatnie żeby szkód nie narobić , może ktoś ma jakiś dobry patent na to
mój najlepszy patent , cienka żyłka wędkarska - zawinąć wokół palców (palce w rękawiczce) i przejechać mocno napreżoną pod emblematem - sciagałem tak juz wiele razy ..pozdrawiam
jak chodzisz czasem na ryby to przyda ci się kawałek cienkiej mocnej żyłki wędkarskiej
Ale te ...ciachu ...ciachu to mozna tak na sucho bez podgrzewania wichurą czy jednak trzeba połączyć te dwa sposoby
Ale te ...ciachu ...ciachu to mozna tak na sucho bez podgrzewania wichurą czy jednak trzeba połączyć te dwa sposoby
Ciachu ciachu i po temacie.Wiadomo juz co i jak 8)